Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp : “ Τα λάθη γίνονται, προχωράμε μπροστά όμως”

Jürgen Klopp : “ Τα λάθη γίνονται, προχωράμε μπροστά όμως”

O Klopp θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Chelsea.

Το βράδυ της Τρίτης η Liverpool έδωσε το δεύτερο της καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Tranmere Rovers και επικράτησε με 2-3.

Οι Reds πραγματοποιήσαν αρκετά καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όμως η ομάδα άλλαξε τελείως στην επανάληψη και δεν είχε ανάλογη απόδοση. Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ιδιαίτερο ευχαριστήμενος με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου :

“ Είδα αρκετά ωραιά πράγματα, πέρα από τα γκολ που δεχθήκαμε είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Φυσικά και μου άρεσε περισσότερο το πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράραμε 3 τέρματα. Νικήσαμε όμως 3-2, κανείς δεν τραυματίστηκε και τα παιδία έπαιξαν από 45 λεπτά. ”

Για τους Sheyi Ojo και Rafa Camacho: “ Ο Rafa αγωνίστηκε σε μια θέση, που δεν έχει αγωνιστεί πολλές φορές, ως δεξί φούλ μπακ και είχε καλή οργάνωση στο παιχνίδι του. Και οι δύο δεν πέρασαν την καλύτερη χρονιά πέρσι, όμως φαίνεται ότι βγήκαν δυνατοί και είναι έτοιμοι να το αποδείξουν. Είμαι ευχαριστημένος. ”

Για το λάθος του Loris Karius : “ Σε κανέναν δεν άρεσει αυτό το γκολ. Όμως αν μιλήσουμε για το δεύτερο γκολ, εγώ πιστεύω, ότι είναι λάθος του Milner και του Chirivella. Δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές κάνουν ένα λάθος και ποιο είναι πιο σοβαρό; Θα έλεγα το λάθος των δύο τελευταίων, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι πάνω σε αυτό. Ο Loris δέχεται ένα γκολ, όμως δεν μπορούμε να αρχίζουμε μια νέα ιστορία μετά από κάθε λάθος. Τα λάθη συμβαίνουν, δεν μου αρέσει, δεν του αρέσει, όμως θα συμβούν. Πρέπει να προχωράμε μπροστά και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.”

Για τους Daniel Sturridge και Divock Origi : “ Και οι δύο έχουν ποιότητα, μπορείτε να το καταλάβετε από την εμφάνισή τους κόντρα στην Chester αυτό. Τους χρειαζόμαστε, διότι έχουμε προπονήσεις και αρκετούς φιλικούς αγώνες, θα δούμε όμως πως θα καταφέρουν να ταιριάξουν στο τέλος. Όλα εξαρτώνται από εκείνους, εγώ τους παρακολουθώ στα παιχνίδια και είμαι πάντα ανοικτός στο ενδεχόμενο να παραμείνουν. ”

“ Θα ήμουν τρελός αν δεν τους έδινα ούτε μια ευκαιρία, έχουν κάνει φανταστικά παιχνδία, θα δούμε αν θα παραμείνουν. ”

Όσο για τον Naby Keita: “ Μπορώ να λέω καλά λόγια για πολύ ώρα για εκείνον. Ήταν πριν δύο χρόνια, όταν ήταν ο καλύτερος παίκτης της Bundesliga μαζί με τον Thiago Alcantara. Εμείς τον θέλαμε από το περσινό καλοκαίρι, όμως η Leipzig θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να τον κρατήσει και έτσι τον έχουμε από φέτος μαζί μας. Η τελευταία του χρονία δεν ήταν εξίσου καλή, όμως και πάλι ήταν θετική. Είναι νέος, γεμάτος με ποδοσφαιρικές ικανότητες, γρήγορος, καλός σε κλειστούς χώρους, έχει καλά τελειώματα και μπορεί να πατήσει περιοχή. Έχει όλο το ενδιαφέρον πακέτο και έπρεπε να τον πάρουμε. ”

Συνεχίζει να στηρίζει Karius ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com