Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Stoke για Shaqiri η Liverpool!

Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Stoke για Shaqiri η Liverpool!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει προς το τέλος του και πλέον η Liverpool μπορεί να συνεχίσει τις μεταγραφικές της κίνησεις. Πρώτος της στόχος είναι ο Ελβετός διεθνής Xherdan Shaqiri.

Το ενδιαφέρον των Reds του Jürgen Klopp για τον Shaqiri είναι επιβεβαιωμένο και μάλιστα, όπως αναφέρει η Telegraph η Liverpool έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Stoke City για την αγορά του παίκτη.

Λόγω του υποβιβασμού της Stoke City ο Ελβετός διεθνής μπορεί να αγοραστεί από τους Reds με ένα ποσό γύρω στα 13 εκατομμύρια λίρες, κάνοντας χρήση της ειδικής ρήτρας που είχε στο συμβόλαιό του.

Δεν είναι όμως απόλυτα σίγουρο, ότι το ποσό της μεταγραφής θα κυμανθεί στα 13 εκατομμύρια λίρες και σύμφωνα με την Telegraph υπάρχει πιθανότητα να είναι λίγο πιο υψηλό.

Ο ίδιος ο άσος της Stoke δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Premier League και σύντομα θα γίνει γνωστός.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Shaqiri αγωνίστηκε σε 4 αγώνες με την Εθνική Ελβετίας, σκοράροντας 1 γκολ και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη φάση των 16 από τη Σουηδία.

Χαμός με τους πανηγυρισμούς του Shaqiri!
Πολλές αντιδράσεις έφερε ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός του Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com