Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για ενδιαφέρον της Liverpool για Dybala γράφουν οι Ιταλοί!

Για ενδιαφέρον της Liverpool για Dybala γράφουν οι Ιταλοί!

Ένα τρελό σενάριο έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες από τα Ιταλικά μέσα, το οποίο εμπλέκει τη Liverpool με τον Αργεντινό άσο, Paulo Dybala.

Η Juventus βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Cristiano Ronaldo από τη Real Madrid και το μέλλον του Dybala στο Τορίνο είναι αβέβαιο. Καπού εκεί εμπλέκεται η Liverpool, η οποία σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb ρώτησε την Ιταλική ομάδα για τον παίκτη και το ποσό, με το οποίο παραχωρείται.

Ο La Joya πραγματοποίησε καλή σεζόν με τη φανέλα της Juventus, έχοντας 26 γκολ και 7 ασίστ σε 46 παιχνίδια. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αργεντινής κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 21 λεπτά.

Μένει να δούμε κατά πόσο το ενδιαφέρον των Reds είναι αληθινό και είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Αργεντινού σταρ. Σημαντικό είναι το γεγονός, πως με την έλευση του Ronaldo ο παίκτης θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στη Γηραιά Κυρία.

Πάντως, το περσινό καλοκαίρι την ίδια περίπου περίοδο είχαν εμφανιστεί παρόμοια σενάρια, που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Liverpool για τον Kylian Mbappe. Φυσικά οι Reds δεν προχώρησαν σε πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου και εκείνος τελικά κατέληξε στην Paris-Saint Germain.

Για τον Paulo Dybala έχουμε κάνει ξανά αναφορά, τόσο στο Liverpool.gr, όσο και στα Red Glasses στο κανάλι μας στο Youtube.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό δεν είναι επιβεβαιωμένο και προέρχεται μόνο από την πλευρά των Ιταλών. Μια ενδεχόμενη απόκτησή του, όμως είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα και στην Premier League και στο Champions League.

Ελάχιστα αγωνίστηκε στη Ρωσία ο Dybala.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com