Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Ναι, είχε διάσειση ο Karius “

Jürgen Klopp: “ Ναι, είχε διάσειση ο Karius “

Δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία της ενόψει Real η Liverpool

40 ημέρες μετά τον τελικό του Champions League στο Κίεβο με τη Real Madrid, ο Jürgen Klopp μίλησε για πρώτη φορά για τον τραυματισμό του Loris Karius στο Liverpoolfc.com.

Σε ερώτηση σχετικά με την πορεία του Loris στις προπονήσεις απάντησε : “ Είναι όλα φυσιολογικά εδώ. Δεν ξέρω τι πιστευέι ο κόσμος για την κατάσταση. Το μόνο, που μπορώ να πώ, είναι ότι είχε διάσειση στον αγώνα. ”

“ Όποιος έχει υποστεί διάσειση γνωρίζει, ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος συμπτωμάτων. Αρκετοί τρόποι. Δεν το κατάλαβε βέβαια, ένιωσε κάτι στο κεφάλι του, όμως δεν ήξερε τι ακριβώς είναι. Αυτός που το παθαίνει είναι μάλλον και ο τελευταίος, που το καταλαβαίνει. Έτσι είναι η διάσειση. ”

“ Με όλη την ένταση και την αδρεναλίνη του παιχνιδιού είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Προσωπικά χρειάστηκα μερικές μέρες για να ξεπεράσω την ήττα στον τελικό. ”

“ Μετά από 4 ημέρες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Franz Beckenbauer, τον φίλο μου και καλύτερο Γερμανό ποδοσφαιριστή. Μου είπε, ότι ήρθε από ένα γιατρό και ήταν βέβαιος, πως ο Karius είχε υποστεί διάσειση. Τον ρώτησα τι εννοεί, διότι η θέση από τον πάγκο δεν ήταν η καλύτερη. Απάντησε, ότι επισκέφθηκε τον πιο γνωστό γιατρό στη Γερμανία και ήταν σίγουρος. Του είπα ΟΚ θα το κοιτάξω. ”

“ Μόλις είδα όλες τις φωτογραφίες σκέφτηκα, ότι θα έπρεπε να το κοιτάξουμε έστω και ορισμένες μέρες μετά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν, ότι όντως είχε υποστεί διάσειση. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά και μετά έκανε δύο λάθη; Αυτό είναι εξήγηση για εμένα και ο κύριος λόγος, που ζήτησα να κάνει εξετάσεις ”

“ Αν ρωτήσεις τον Loris δεν χρησιμοποιεί τη διάσειση ως δικαιολογία. Δεν τη χρησιμοποιούμε ούτε εμείς ως δικαιολογία, αλλά ως εξήγηση. ”

Τα νέα είναι σίγουρα συγκλονιστικά για την περίπτωση του Loris Karius, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεχίσει ως βασικός τερματοφύλακας και τη νέα σεζόν.

Απαρηγόρητος ο Karius μετά τα χθεσινά του λάθη.
Διάσειση τελικά για τον ο Karius.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com