Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho : “ Μου άφησε την καλύτερη εντύπωση ο Klopp “

Fabinho : “ Μου άφησε την καλύτερη εντύπωση ο Klopp “

Ο Fabinho,όπως και ο Keita, έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση στο Melwood.

Από την Κυριακή ο Βραζιλιάνος μέσος Fabinho είναι και επίσημα παίκτης της Liverpool και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool παραχώρησε συνέντευξη στο FourFourTwo  με αφορμή την μετακίνησή του στους Reds.ο Fabinho μίλησε για τον Jürgen Klopp, τον Bobby Firmino, τον Mo Salah και τη Liverpool.

“ Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, ο Bobby μου έστειλε μηνύματα και μου εξήγησε το πόσο πολύ ταιριάζω στη φιλοσοφία του Klopp. ”

“ Επίσης μου έδωσε ορισμένες συμβουλές για την πόλη. Μου είπε, ότι το Liverpool είναι μια φανταστική πόλη, αλλά κάνει κρύο ορισμένες φορές. ”

Στη συνέχεια για τον Jürgen Klopp : “ Παρακολουθώ την ομάδα τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι, ότι έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Klopp. Ο ίδιος μου εξήγησε, ότι μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις και κυρίως στο κέντρο. Είμαι ικανός να αγωνιστώ σε όποια θέση με χρειαστεί η ομάδα. Μου άφησε την καλύτερη εντύπωση. ”

“ Μου είπε, ότι το πρόγραμμα στην Αγγλία είναι πολύ απαιτητικό και παίκτες σαν εμένα χρειάζονται. Ήταν μεγάλη μου τιμή να ακούσω αυτά τα λόγια από έναν τόσο σπουδαίο προπονητή. Μια μεταγραφή σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο ήταν, ότι χρειαζόμουν.  ”

Για τη Liverpool ανέφερε : “ Σε θέλει μια ομάδα σαν τη Liverpool; Απλά μαζεύεις τα πράγματα σου και πας αμέσως! Θα είναι μεγάλη τιμή να φορέσω την κόκκινη φανέλα. Για μια ομάδα σαν τη Liverpool μια καλή σεζόν σημαίνει να κερδίσει τρόπαια. Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League, φτάσαμε τόσο κοντά την περασμένη σεζόν. ”

Όσο για τον Mo Salah : “ Ήταν πολύ όμορφο να τον βλέπεις να κάνει τόσο καλή σεζόν στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Έφτασε κοντά σε όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Να κερδίσει την χρυσή μπάλα. ”

“ Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα και αυτό είναι καλό για νέους παίκτες όπως εγώ. ”

Ο Fabinho,όπως και ο Keita, έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση στο Melwood.
Έτοιμος για το ντεμπούτο με τη Liverpool το Σάββατο ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com