Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bruno Genesio : “ Ελεύθερος να αποχωρήσει ο Fekir ”

Bruno Genesio : “ Ελεύθερος να αποχωρήσει ο Fekir ”

Η υπόθεση του Nabil Fekir, όπως είναι γνωστό  αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα της Liverpool και είναι η υπόθεση, που έχουν ρίξει το μεγαλύτερο βάρος οι Reds.

Ωστόσο, για να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Γάλλου άσου θα πρέπει πρώτα να τελείωσει το Παγκόσμο Κύπελλο της Ρωσίας. Πριν την ολοκλήρωσή του η Liverpool δεν θα προχωρήσει σε καμία μεταγραφική κίνηση.

Ο προπονητής της Lyon, Bruno Genesio ρώτηθηκε για το θέμα Fekir στη συνέντευξη τύπου του συλλόγου την Τρίτη και απάντησε :

“ Αν υπάρξει ξανά μια προοπτική, όπως η Liverpool, τότε ο Nabil είναι ελεύθερος να αποχωρήσει, όταν εξετάσει κατάλληλα την προσφορά και συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. ”

“ Δουλεύω με την ιδέα, ότι ο Fekir θα παραμείνει σε εμάς. Εκείνος, όμως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. ”

“ Ο πρόεδρος του έχει δώσει την προοπτική να φύγει. Θα το δούμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο όμως. Αν μείνει εδώ κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. ”

“ Εννοείται θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έμενε. Αλλά, υπάρχουν δύο επιλογές : να μείνει και να παίξει Champions League με εμάς ή να πάρει μεταγραφή σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο. ”

“ Προς το παρόν είναι με τη Γαλλία και ελπίζω να παίξει σε 3 ακόμη παιχνίδια. Θα ήθελα βέβαια να τον δω να αγωνίζεται περισσότερο. ”

Η μεταγραφή του Nabil Fekir στη Liverpool σίγουρα δεν έχει τελειώσει και αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Bruno Genesio και του Jean-Michel Aulas είναι αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Ανοικτή ακόμα η υπόθεση Fekir για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com