Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς ο Arnold!

Υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς ο Arnold!

Πρόσφατα, η ιταλική εφημερίδα Tuttosport έβγαλε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους υποψήφιους για τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή της Ευρώπης, για τη χρονιά που μας πέρασε. Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν είναι νεότεροι των 21 ετών, ενώ 30 δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο θα επιλέξουν τον καλύτερο.

Εντός της λίστας βρίσκεται και ο Trent Alexander-Arnold,κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Liverpool και την καθιέρωση του ως βασικός στην ομάδα του Jurgen Klopp. Στην κούρσα για την κατάκτηση του φετινού βραβείου, o Arnold θα ανταγωνιστεί μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με βασικό διεκδικητή του «Golden Boy Award» τον Kylian Mbappe, ο οποίος φιλοδοξεί να κατακτήσει το βραβείο για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Επίσης, στη λίστα βρίσκονται και ο Ben Woodburn με τον Herbie Kane,παιδιά της ακαδημίας μας, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η απουσία του Ryan Sessegnon, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Championship και συντέλεσε στην άνοδο της Fulham στην Premier League.

O Trent Alexander-Arnold διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της χρονιάς.
O Trent Alexander-Arnold διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της χρονιάς.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com