Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι δήλωσαν παρόντες στο Melwood, το πρωί της Δευτέρας!

Ποιοι δήλωσαν παρόντες στο Melwood, το πρωί της Δευτέρας!

Η ομάδα της Liverpool εμφανίσθηκε το πρωί της Δευτέρας,στο Melwood, ενόψει της προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2018/19.
Ο Jurgen Klopp έφτασε στο Melwood, πανέτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία 26 παικτών, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Fabinho και Naby Keita!
Από τους 8 παίκτες των Κόκκινων που συμμετείχαν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, συνεχίζουν να βρίσκονται στη Ρωσία, οι Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Dejan Lovren, Simon Mignolet και Roberto Firmino.
Στους άλλους 3 , Mo Salah, Sadio Mane και Marko Grujic δόθηκε επιπλέον άδεια για να ξεκουραστούν λίγο, μετά τους αγώνες των χωρών τους στο Μουντιάλ.
Επίσης οι Virgil van Dijk και Gini Wijnaldum έχουν πάρει και αυτοί μερικές μέρες έξτρα άδεια, αφού συμμετείχαν μετά τον τελικό του Champions League, σε φιλικά που έδωσε η Εθνική Ολλανδίας.
Οι Daniel Sturridge, Andrew Robertson, James Milner, Danny Ings, Adam Lallana και Joel Matip εθεάθησαν στο Melwood καθώς και οι νέοι Keita και Fabinho, οι οποίοι συστήθηκαν στους νέους τους συμπαίκτες!
Στη Liverpool λένε ότι για την προετοιμασία θα χωρίσουν την ομάδα τους σε τρία γκρουπ, ενώ το πρώτο φιλικό είναι αυτό το Σάββατο, εναντίον της Chester!

Ο Fabinho,όπως και ο Keita, έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση στο Melwood.
Ο Fabinho,όπως και ο Keita, έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση στο Melwood.

Επιμέλεια:Φάνης Φλώρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com