Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκλεισε στη Liverpool ο Bobby Duncan!

Έκλεισε στη Liverpool ο Bobby Duncan!

Σε μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Liverpool, καθώς απέκτησε τον νεαρό διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, Bobby Duncan.

Οι Reds απέκτησαν τον 17χρονο Duncan (ξάδερφος του Steven Gerrard) από τη Manchester City έναντι 200.000£. Ο μικρός υπέγραψε 3τες επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Liverpool και αναμένεται να λάβει μέρος στην προετοιμασία των ακαδημιών από 2 Ιουλιού.

Ο νεαρός επιθετικός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως η Juventus, η Tottenham, η Monaco και η Roma, όμως το όνειρο και η επιθυμία του παίκτη ήταν να παίξει στο Anfield και να ακολουθήσει τα βήματα του Steven Gerrard.

Ο Duncan απέρριψε την πρόταση ανανεώσης της Manchester City τον περασμένο Αύγουστο, καθώς πίστευε, ότι δεν θα μπορέσει να εξελιχθεί στους Πολίτες. Για όσο καιρό έμεινε χωρίς ομάδα ο Άγγλος έκανε προπονήσεις με τη Wigan και συμμετείχε σε ορισμένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικά.

Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Κ-17 της Αγγλίας, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον περασμένο μήνα.

Ο Duncan είναι ο μόνος Άγγλος, που έχει πετύχει 3 γκολ εις βάρος της Βραζιλίας σε όλες τις ηλικίες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα Κ-16 της Αγγλίας είχε επικρατήσει με 4-3 της Βραζιλίας τον Νοέμβρη του 2016.

Εξαιρετική κίνηση για το μέλλον ο Duncan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com