Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aliou Cisse: «Ο Mane πρέπει να τα πάει καλύτερα»

Aliou Cisse: «Ο Mane πρέπει να τα πάει καλύτερα»

Cisse:"Ο Mane είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο."

Ο επιθετικός των Κόκκινων κέρδισε το βραβείο του παίκτη του αγώνα για τη Σενεγάλη, η οποία μάλλον έχασε μια καλή ευκαιρία για να ‘καθαρίσει’ την υπόθεση πρόκριση! Δύο φορές προηγήθηκαν οι παίκτες της Σενεγάλης για να απαντήσουν ισάριθμα οι παίκτες της Ιαπωνίας διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 2-2.

Το αποτέλεσμα όμως αυτό αφήνει την υπόθεση πρόκριση ανοιχτή για τις 3 από τις 4 ομάδες του ομίλου.
Η Σενεγάλη η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αντιμετωπίζει την Κολομβία στον τελευταίο της αγώνα.

Αν χάσουν από την Κολομβία τότε θα χρειασθεί να περιμένουν τη χάρη από τους Πολωνούς-οι οποίοι δεν έχουν ακόμα κανένα βαθμό, που θα αντιμετωπίσουν τους Ιάπωνες!

Μία νίκη ή μια ισοπαλία όμως θα βοηθήσουν τη Σενεγάλη στην υπόθεση πρόκριση και ο προπονητής της ζήτησε από τον καλύτερο του παίκτη να ανταποκριθεί στην πρόκληση.

«Ένας παίκτης σαν τον Sadio Mane, είναι ένας παίκτης με μεγάλες προσδοκίες, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας.» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδικαός εκλέκτορας της Σενεγάλης Aliou Cisse.

«Σήμερα έπαιξε καλύτερα από τον αγώνα με την Πολωνία αλλά μπορεί να παίξει και καλύτερα και πρέπει να γίνει αυτό στον αγώνα με την Κολομβία.»
«Φυσικά και μετανιώνουμε που δεν είδαμε μια τόσο καλή ομάδα της Σενεγάλης, όπως στον αγώνα με τους Πολωνούς.» «Ειλικρινά δεν είμαστε καλοί (στον αγώνα με την Ιαπωνία).» ολοκλήρωσε.

Aliou Cisse: "Ο Mane πρέπει να τα πάει καλύτερα"
Aliou Cisse: «Ο Mane πρέπει να τα πάει καλύτερα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com