Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Origi για το μέλλον του στη Liverpool!

Ο Origi για το μέλλον του στη Liverpool!

Ο Divock Origi πέρασε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Γερμανική Wolfsburg, στην οποία αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και δεν κατάφερε να πραγματοποίησε καλή χρονιά.

Ο Βέλγος άσος θα επιστρέψει στο Melwood τον επόμενο μήνα και θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας (τουλάχιστον στην αρχή της).

Ο Origi σκόραρε 7 τέρματα σε 36 εμφανίσεις με τη φανέλα της Wolfsburg και η ομάδα κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό μέσω των Play Off.

Σίγουρα ο Βέλγος αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες στη Γερμανική Bundesliga, ωστόσο ακόμη και ο ίδιος περιμένει πολλά περισσότερα από τον εαυτό του.

Αυτή την περίοδο ο Divock βρίσκεται στην Κένυα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στο τοπικό NTV.

“Αρκετές φορές μετά από ένα παιχνίδι έχω την αίσθηση, ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Πρέπει να προσπαθώ πιο πολύ.”

“Φυσικά υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.”

Για τον προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp δήλωσε :

“Έχω δουλέψει με αρκετούς προπονητές και πραγματικά τους εκτιμώ όλους.”

“Ο Klopp είναι εκείνος, που με βοήθησε περισσότερο από όλους όμως. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις μέσα στο παιχνίδι. ”

Ο Divock Origi δεν βρίσκεται στην τελική 23αδα της Εθνικής ομάδας του Βελγίου και θα απουσιάζει από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τον περασμένο Αύγουστο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους Reds ο Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com