Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Δεν έχω δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση»

Alisson: «Δεν έχω δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση»

Ο Alisson Becker σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Sochi της Ρωσίας, όπου βρίσκεται εν όψει του προσεχούς Mundial, μίλησε για το μέλλον του και σχολίασε τα σενάρια που εμφανίζουν τον όνομά του στη μεταγραφική λίστα της Liverpool και της Real Madrid.

«Δε θέλω να διαβάζω τις φήμες, δεν έχω στα χέρια μου ακόμη καμία επίσημη πρόταση. Έχω συμβόλαιο με τη Roma και είμαι πολύ χαρούμενος εκεί. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί ζητούν κάποιες απαντήσεις αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά τη Ρωσία θα αποφασίσουμε και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για μένα αλλά και το σύλλογο, ανεξάρτητα από το εάν θα μείνω ή όχι.»

Από πλευρά της, η διοίκηση της Liverpool ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα πως δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του, καθώς τα 70 εκατομμύρια που ζητά η Roma για να τον αφήσει να φύγει κρίθηκαν πολλά. Λέγεται μάλιστα, πως ο Jurgen Klopp έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει πιο οικονομικές  λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα.

Σε ναυάγιο κατέληξε η περίπτωση του Alisson.
Σε ναυάγιο κατέληξε η περίπτωση του Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com