Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Την φανέλα με το Νο 10 για τον Thomas Lemar!

Την φανέλα με το Νο 10 για τον Thomas Lemar!

Την φανέλα με το Νο 10 για τον Thomas Lemar!

Αν μετά το ναυάγιο (έστω και προσωρινό για κάποιους) της μετεγγραφής του Nabil Fekir στη Liverpool αρκετοί οπαδοί των Κόκκινων άρχισαν να σκέπτονται αλλά και να προτρέπουν τη Διοίκηση της ομάδας να στραφεί και πάλι προς τον Thomas Lemar, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τον παίκτη της Monaco!

Το Νο 10 είναι η φανέλα που κρατάει σε εφεδρεία η Atletico Madrid αφού φέρεται να το έχει υποσχεθεί στον Γάλλο προκειμένου να τον φέρει στην Ισπανία αυτό το καλοκαίρι!

Πριν από δύο σαιζόν ο Lemar ήταν στα καλύτερα του, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι έπαιζε σε μια ομάδα που διέθετε ήδη τους Mbappe, Benjamin Mendy, Bernardo Silva, Tiemoué Bakayoko και ας μην ξεχνάμε και τον δικό μας πλέον Fabinho!
Αυτή η ομάδα δεν υπάρχει πλέον!

Αν λοιπόν θεωρούνταν ως δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία των Κόκκινων θα έκανε μια επανεκτίμηση της κατάστασης όσο αφορά τον Lemar- για τον οποίο η αξία της μεταγραφής του στη Liverpool στο παρελθόν είχε θεωρηθεί ως υπερβολική, η είδηση αυτή από τον ραδιοφωνικό Ισπανικό σταθμό Cadena SER ,πιθανόν να βάζει φρένο στις επιλογές τους!

Σύμφωνα με τον σταθμό, στην Atletico Madrid είναι τόσο σίγουροι για την απόκτηση του Lemar, από καιρό μάλιστα, ώστε δεν διαπραγματεύονται για το ποιος θα φορά το Νο 10 στην ομάδα τους, αφού το έχουν υποσχεθεί σ’ εκείνον!

Η ίδια πηγή θέλει μάλιστα τον Antoine Griezmann να μην μετακινείται στη Barcelona τελικά, γιατί θα ήθελε να παίξει με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας στην Atletico!

Την φανέλα με το Νο 10 για τον Thomas Lemar!
Την φανέλα με το Νο 10 για τον Thomas Lemar!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com