Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιμένει τιμή για Fekir, επιβεβαιώνεται του Shaqiri!

Περιμένει τιμή για Fekir, επιβεβαιώνεται του Shaqiri!

Σημαντικές εξελίξεις για τη Liverpool στο θέμα του Nabil Fekir, καθώς σύμφωνα με τη Mirror ο πρόεδρος της Lyon, Jean-Michel Aulas έχει πλέον αποδεχτεί, ότι ο Nabil θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Ο Fekir έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του, ότι θα υπογράψει μόνο στη Liverpool και ο Aulas είναι έτοιμος να τον πουλήσει στη σωστή τιμή, όμως πάντα.

Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται σε καλό σημείο και υπάρχει καθημερινή πρόοδος. Δεδομένου, ότι ο Fekir επιθυμεί να πάει μόνο στο Anfield, το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται να μην κυμανθεί πάνω από τα 50 εκατομμύρια λίρες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Liverpool, Michael Edwards θα κάνει αυτές τις μέρες τις τελευταίες του προσπάθειες, για να επιτευχθεί η συμφωνία πρίν το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινάει την επόμενη Πέμπτη. Ο Γάλλος παίκτης, όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιμένει μετά το τέλος της διοργάνωσης, για να ολοκληρωθεί η μετάκινησή του στους Reds, έχοντας πάρει τη συγκατάθεση του Aulas.

Ο διεθνής Γάλλος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και κυρίως ως “10αρι” ή ως ψεύτικο εννιάρι, τη θέση του Roberto Firmino δηλαδή. Μόλις ολοκληρωθεί η απόκτησή του θα είναι ο αντικαταστάτης του Coutinho.

Ο Jürgen Klopp, όμως δεν ενδιαφέρεται μόνο για την περίπτωση του Nabil Fekir. Ο Γερμανός προπονητής είναι έτοιμος να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Ελβετού διεθνή, Xherdan Shaqiri από την Stoke City έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Klopp ήταν δυσαρεστημένος τη φετινή σεζόν για τις επιλογές, που είχε στη διάθεσή του για την επίθεση πέρα από τους Roberto Firmino, Sadio Manè και Mohamed Salah. Η έλλειψη επιλογών φάνηκε και στον τελικό του Champions League μετά τον τραυματισμό του Αιγύπτιου.

Η περίπτωση του Shaqiri, (η οποία επιβεβαιώνεται από όλους τους δημοσιογράφους της ομάδας) είναι σαφώς πιο εύκολη από εκείνη του άσου της Lyon. Κυρίως λόγω της ρήτρας που έχει ύψους 12.5 εκατομμυρίων λιρών, επειδή υποβιβάστηκε στην Championship η Stoke City.

Ο Klopp γνωρίζει καλά τον 26χρονο Ελβετό από την κοινή τους θητεία στην Bundesliga και δείχνει να τον εμπιστεύεται ως μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης οι Everton και Leicester και έχουν ρωτήσει τη Stoke για την τιμή του, όπως άλλωστε και η Liverpool.

Η West Ham και η Southampton(λόγω του πρώην προπονητή της Stoke, Mark Hughes), είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται μεν για τον Xherdan, αλλά δεν έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ακόμα.

Πρόβλημα στην περίπτωση του Shaqiri μπορεί να αποτελέσει η επιθυμία του παίκτη να παίζει βασικός, καθώς στο παρελθόν είχε αποχωρήσει από την Inter, για ενταχθεί στην Stoke City, όπου θα είχε σίγουρη θέση βασικού.

Η Liverpool, όμως σε κάθε περίπτωση είναι εκείνη που οδηγεί την κούρσα και μπορεί να καταβάλλει τα 12.5 εκατομμύρια λίρες φέρνοτας τον Shaqiri στο Anfield.

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Shaqiri.
Επιβεβαιωμένο το ενδιαφέρον για Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com