Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hamann: «O Salah δεν είναι ούτε Suarez ούτε Coutinho»!

Hamann: «O Salah δεν είναι ούτε Suarez ούτε Coutinho»!

Hamann: "O Salah δεν είναι ούτε Suarez ούτε Coutinho"!

Δεν υπάρχει λόγος καμίας ανησυχίας στους οπαδούς των Κόκκινων, για πιθανή μετακίνηση του Mo Salah αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον παλιό παίκτη των Κόκκινων, Dietmar Hamann!

Η εκπληκτική σαιζόν του Αιγύπτιου με τα χρώματα της Liverpool -με τα 44 τέρματα που πέτυχε φέτος,είδαν από νωρίς το όνομα του να συνδέεται με αυτό των Real Madrid και Barcelona!

Επειδή λοιπόν οι πολύ καλές χρονιές των Suarez και Coutinho είχαν στη συνέχεια ως αποτέλεσμα την μεταγραφή τους στη Barcelona, είναι λογικό να υποβόσκει κάποια μορφή ανησυχίας, άγχους στους οπαδούς των Κόκκινων και για την περίπτωση του Mo Salah!
Μην το σκέφτεστε καν λέει ο Dietmar Hamann!

«Αποκλείεται ο Salah να ακολουθήσει στα βήματα των Suarez και Coutinho» δήλωσε ο Γερμανός πρώην παίκτης των Κόκκινων στη Mirror.

«Για τους παίκτες τους προερχόμενους από τη Νότια Αμερική είναι πολύ λογικό λόγω κουλτούρας να ονειρεύονται τη μεταγραφή τους στη Real Madrid ή στη Barcelona».

«Δεν έχω συναντήσει τον Salah, αλλά με όσους ανθρώπους που τον ξέρουν έχω μιλήσει, μου λένε ότι είναι ευτυχισμένος από την αγάπη που παίρνει από το Kop.»

«Νομίζω ότι βρήκε πλέον ένα σπίτι. Κάπου όπου μπορούν να τον εκτιμούν και να τον σέβονται και σίγουρα νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι σε έναν manager που τον εμπιστεύτηκε, πληρώνοντας αρκετά χρήματα γι’ αυτόν, όταν άλλοι έκαναν πίσω σκεπτόμενοι την πορεία του στην Chelsea.» ολοκλήρωσε.

Hamann: "O Salah δεν είναι ούτε Suarez ούτε Coutinho"!
Hamann: «O Salah δεν είναι ούτε Suarez ούτε Coutinho»!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com