Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάλι ήττα για Jose και με Talisca?

Πάλι ήττα για Jose και με Talisca?

Πάλι ήττα για Jose και με Talisca?

Είναι γνωστό ότι ο Jose Mourinho θα ήθελε πολύ- όπως και η πλειοψηφία των οπαδών της United, τον Fabiano στην ομάδα τους!

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς ο παίκτης προτίμησε μια ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες από τη δική τους!
Είναι γνωστό επίσης ότι τον Anderson Talisca της Benfica τον «φλερτάρουν» εδώ και καιρό ο Mourinho και οι δικοί του άνθρωποι για να τον φέρουν στο Manchester!

Σύμφωνα όμως με το Futebol National από Πορτογαλία μεριά, γερά στο κόλπο της απόκτησης του Talisca έχει μπει και η Liverpool – η οποία μάλιστα οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση της υπογραφής του παίκτη!

Ο παίκτης τις δύο τελευταίες χρονιές έχει διαπρέψει στην Turkish Superlig με τα χρώματα της Besiktas FK, έχοντας σημειώσει ως τώρα γι’ αυτούς 37 τέρματα σε 80 αγώνες ενώ είχε και 14 assists.
Αυτή τη χρονιά μάλιστα με 14 γκολ, στο ενεργητικό του, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης στο Τούρκικο πρωτάθλημα.

Ο δανεισμός του όμως τελειώνει αυτόν τον Ιούλιο, και ενώ η Besiktas θα μπορούσε να τον αγοράσει με 21 εκατομμύρια ευρώ είναι σίγουρο ότι η Benfica την ενδιαφέρει να αποκτήσει περισσότερα από μια πιθανή μετακίνηση του, μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που είχε.

Το περιβάλλον στη Liverpool δεν θα είναι ξένο για τον Βραζιλιάνο Talisca, με τους συμπατριώτες του Firmino και Fabiano να τον βοηθούν στην προσαρμογή του σε περίπτωση απόκτησης του.

Ο Talisca θεωρείται πολύ καλή περίπτωση κεντρώου παίκτη που θα ξεκουράζει αρκετούς βασικούς από τη ενδεκάδα της Liverpool, με δεδομένο μάλιστα ότι η πλήρης επάνοδος του Lallana αποτελεί ερωτηματικό για την ομάδα του Jurgen Klopp.

Πάλι ήττα για Jose και με Talisca?
Πάλι ήττα για Jose και με Talisca?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com