Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση για Alisson η Liverpool!

Δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση για Alisson η Liverpool!

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό, πως η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της As Roma, Alisson Becker.

Σύμφωνα, όμως με τον τεχνικό διευθυντή του Ιταλικού συλλόγου, Monchi οι Reds δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια επίσημη κρούση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Ο Alisson έχει περάσει από εκτεταμένο scouting τους τελευταίους μήνες από τους ανθρώπους των Reds, όμως όταν ενημερώθηκαν για την τιμή του, δεν προχώρησαν σε κάποια πρόταση.

Κατά τις τελευταίες ώρες είχαν εμφανιστεί κάποια σενάρια, που έκαναν λόγο για επιστροφή της Liverpool στην περίπτωση του βασικού τερματοφύλακα της As Roma μετά την τραγική εμφάνιση του Loris Karius στον τελικό με την Real Madrid. Σύμφωνα με τον Monchi όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων δήλωσε πως : << Για να αποχωρήσει κάποιος παίκτης από τον σύλλογο προηγούνται τρία στάδια. Μια προσφορά, το ναι του συλλόγου και το ναι του παίκτη. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε τίποτα από αυτά. >>

<< Είμαστε χαρούμενοι να τον κρατήσουμε, οι φήμες σε αυτό το σημείο είναι απόλυτα λογικές. >>

Ο Alisson ίσως αποτελέσει την τρίτη ή την τέταρτη (αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Fekir) μεταγραφή της Liverpool το φετινό καλοκαίρι. Οι δύο κινήσεις που έχει ήδη πραγματοιποιήσει η Liverpool είναι οι αποκτήσεις των Naby Keita και Fabinho.

O Alisson δεν θα ντυθεί στα κόκκινα ΄πως φαίνεται εδώ και καιρό
O Alisson Becker με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com