Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι «διεθνείς» του καλοκαιριού

Οι «διεθνείς» του καλοκαιριού

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο και πλέον οι ποδοσφαιριστές της Liverpool εστιάζουν στους αγώνες των Εθνικών τους  ομάδων το προσεχές καλοκαίρι.

Οι περισσότεροι από αυτούς, θα δώσουν το παρόν στα γήπεδα της Ρωσίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου.

Ενδεικτικά, Trent AlexanderArnold και Jordan Ηenderson βρίσκονται στην τελική 23άδα του Gareth Southgate,ενώ ο Adam Lallana είναι standby και αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αγγλίας ,αν προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ο Roberto Firmino, ύστερα από τις εξαιρετικές, φετινές εμφανίσεις του, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Tite και πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα της Εθνικής Βραζιλίας.

Αντίπαλος του στα ματς του ομίλου, θα είναι ο Marco Grujic , ο οποίος έκανε ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν  ως δανεικός στην Cardiff City και κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της Σερβίας.

Ο Dejan Lovren  θα αποτελέσει βασική επιλογή του Zlatko Dalic για το κέντρο της άμυνας της Κροατίας, στην προσπάθεια των Vatreni να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου ομίλου κόντρα σε Αργεντινή, Ισλανδία και Νιγηρία.

Παράλληλα, καθοριστικό ρόλο στην πορεία των Εθνικών τους ομάδων αναμένεται να παίξουν οι δύο ακραίοι επιθετικοί της ομάδας.Mohamed Salah και Sadio Mane θα πάρουν στις πλάτες τους Αίγυπτο και Σενεγάλη αντίστοιχα και μαζί με τους συμπαίκτες τους θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία. Ο Simon Mingolet , αν και δεν πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις φέτος με τη Liverpool,κλήθηκε τελικά από τον Roberto Martinez ως αναπληρωματικός του Thibaut Courtois στην Εθνική Βελγίου.

Virgil Van Dijk και Georginio Wijnaldum , μπορεί μεν να μην κατάφεραν να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα χρησιμοποιηθούν όμως από τους Oranje στα φιλικά με Σλοβακία ( 31 Μαΐου) και Ιταλία (4 Ιουνίου).Τέλος, ο Harry Wilson αγωνίστηκε για 64 λεπτά στο παιχνίδι της Εθνικής Ουαλίας κόντρα στο Μεξικό, ενώ ο Naby Keita (που θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Ιουλίου) βρίσκεται στο Μαρόκο για προπονήσεις με την Γουινέα.

Θα ηγηθεί της Αγγλίας ο Jordan το φετινό καλοκαίρι;
Θα ηγηθεί της Αγγλίας ο Jordan το φετινό καλοκαίρι;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com