Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Green: «Καλύτερα για τον Karius να πάει για λίγο σε άλλο πρωτάθλημα»

Green: «Καλύτερα για τον Karius να πάει για λίγο σε άλλο πρωτάθλημα»

Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool.

Σύμφωνα με τον Robert Green, πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας ,θα ήταν καλύτερα για τον Karius, να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα τη νέα σαιζόν.

«Αν πήγαινε στη Γερμανία, δεν θα ξεχνούσαν βέβαια τα λάθη που έκανε στον τελικό, αλλά τουλάχιστον δεν θα βρισκόταν διαρκώς υπό τα φώτα της δημοσιότητας.»

Θυμίζουμε ότι ο Robert Green υπέφερε από το λάθος που έκανε στον ισόπαλο με 1-1 αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

«Θυμάμαι ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, και στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα μου στην Premier League, κάθε φορά που ακουμπούσα τη μπάλα με σφύριζαν.» λέει ο Green, που έπαιξε για τις West Ham, QPR ,Leeds και Norwich.

«Δυστυχώς για τον Karius, όταν θα παίζει εκτός έδρας, θα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας του. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι γι’ αυτόν.»

«Λάθη συμβαίνουν συνέχεια, και είναι προφανές ότι οι τερματοφύλακες τα πληρώνουν πιο ακριβά απ’ όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα υποφέρει για λίγο καιρό, αλλά στη συνέχεια θα επιστρέψει πιο δυνατός ως άνθρωπος και ως παίκτης.» ολοκλήρωσε.

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος.

Απαρηγόρητος ο Karius μετά τα χθεσινά του λάθη.
Απαρηγόρητος ο Karius μετά τα τραγικά του λάθη στον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com