Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ταξιδεύει στην Ισπανία ο Mo Salah!

Ταξιδεύει στην Ισπανία ο Mo Salah!

Έτοιμος να ταξιδέψει στην Ισπανία ο Mohamed Salah, ώστε να ακολουθήσει θεραπεία για τον τραυματισμό στον ώμο, που αποκόμισε από τον τελικό του Champions League απέναντι στη Real Madrid.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Αιγύπτου ο Mo Salah ταξιδέυει άμεσα στην Ισπανια, συνοδεύομενος από το ιατρικό επιτελείο της Liverpool, με σκοπό να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του. Ο σκοπός των ανθρώπων της Αιγύπτου είναι να γίνει εντελώς καλά ο Φαραώ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ώστε να προλάβει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Η Αίγυπτος ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα γήπεδα της Ρωσίας στις 15 Ιουνίου εναντίον της Ουρουγουάης. Στον όμιλο επίσης βρίσκεται η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία, τις οποίες ο Salah θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον Sergio Ramos, κατά το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Κιέβου. Έπειτα, προσπάθησε να συνεχίσει, όμως δεν τα κατάφερε και αντικαταστάθηκε από τον Adam Lallana.

Ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε 44 τέρματα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή των Reds.

Μετά τον τελικό δήλωσε : << Ήταν μια πολύ δύσκολη νύκτα, αλλά είμαι μαχητής. >>

<< Παρά τα προγνωστικά, εγώ πιστεύω πως θα βρίσκομαι στη Ρωσία, για να σας κάνω περήφανους. Είμαι αισιόδοξος. Η αγάπη σας θα μου δώσει τη δύναμη που χρειάζομαι. >>

Η επίμαχη στιγμή όπου ο Ramos "γκρεμίζει" τον Salah.
Η στιγμή του τραυματισμού του Mo Salah.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com