Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «O Fabinho είναι δυνατός τακτικά και έξυπνος ποδοσφαιρικά»

Klopp: «O Fabinho είναι δυνατός τακτικά και έξυπνος ποδοσφαιρικά»

Ο Fabinho,όπως και ο Keita, έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση στο Melwood.

Δύο μέρες μετά από τον τελικό του Champions League (που σίγουρα όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε), έρχεται μεταγραφή από τους Jürgen Klopp και Liverpool. Ο Fabinho ήρθε από την Monaco έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool δήλωσε για το αμυντικό χαφ: «Έχει την ικανότητα να παίξει σε υψηλό επίπεδο σε διάφορες θέσεις, ως 6αρι, 8αρι και 2αρι. Είναι πολύ δυνατός τακτικά και έξυπνος ποδοσφαιρικά. Νομίζω ότι βελτιώνει την ομάδα, αν και η ποιότητα μας είναι ήδη πολύ υψηλή. Είναι νέος αλλά έμπειρος, έχει πολλά παιχνίδια και έχει διατελέσει 4 φορές αρχηγός στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, κάτι που λέει πολλά.»

Συνεχίζει: «Αυτή η μεταγραφή μας δίνει καινούριες ευκαιρίες για τις οποίες είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι οπαδοί μας θα τον υποδεχθούν θερμά και στο σπίτι μας, στον όμορφο σύλλογο μας αλλά και στην απίθανη πόλη μας. Πήραμε έναν φανταστικό παίκτη, αλλά και κάποιον που είναι εξίσου καλός και σαν άνθρωπος πιστεύω.»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος υπήρξε μεταγραφικός στόχος κι άλλων συλλόγων, όπως της Atletico αλλά και της Manchester United.

O Fabinho ντυμένος στα "κόκκινα".
O Fabinho ντυμένος στα «κόκκινα».
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com