Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δηλώσεις Karius και απειλές για τη ζωή του!

Δηλώσεις Karius και απειλές για τη ζωή του!

Επικοινωνεί Με Klopp ο Karius Αλλά Τίποτα Δεν Είναι Σίγουρο

Ο Loris Karius έκανε 2 σοβαρά λάθη που κατέληξαν σε γκολ, και παρά το γεγονός ότι και μέσα στο γήπεδο αλλά και στις μετέπειτα δηλώσεις του, ζητάει συγγνώμη, δέχεται απειλές για την ζωή του και την οικογένειά του.

Ο Γερμανός συντετριμμένος δήλωσε: «Δεν αισθάνομαι τίποτα. Η ομάδα έχασε το παιχνίδι εξαιτίας μου και λυπάμαι. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα, από όλον τον σύλλογο που τα λάθη μου κόστισαν. Ξέρω ότι τους απογοήτευσα σήμερα. Είναι πολύ σκληρό όλο αυτό τώρα, αλλά είναι η ζωή του τερματοφύλακα. Πρέπει να ανέβεις πάλι. Στην ουσία αυτά τα γκολ μας στέρησαν τον τίτλο.»

Όμως, τα social media του Γερμανού έχουν γεμίσει με μηνύματα μίσους και ηλιθιότητας. Η αστυνομία του Merseyside ερευνά αυτά τα αισχρά ,αηδιαστικά σχόλια. Μερικά αναφέρουν: «Θα σκοτώσω το κορίτσι σου, θα σκοτώσω το κορίτσι σου», «Οι γιοί σου αξίζουν να πεθάνουν από καρκίνο», «Ελπίζω να πεθάνει όλη η οικογένεια σου».

Τέτοιου είδους απαράδεκτα σχόλια, όχι μόνο είναι απάνθρωπα ειδικά αν μιλάμε για ένα τρόπαιο, αλλά επίσης δεν ταιριάζουν στο ιδεώδες και στον σύλλογο της Liverpool. Αυτοί οι «άνθρωποι» αξίζει να τιμωρηθούν καθώς δεν σέβονται την αξία της Liverpool και προπαντός, την αξία της ζωής.

Απαρηγόρητος ο Karius μετά τα χθεσινά του λάθη.
Απαρηγόρητος ο Karius μετά τα χθεσινά του λάθη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com