Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk:«Πρέπει να είμαστε περήφανοι»

Van Dijk:«Πρέπει να είμαστε περήφανοι»

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τη Real Madrid στον τελικό του Champions League,ο Van Dijk θέλησε να υπενθυμίσει στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της ομάδας ως τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολλανδός στόπερ, αποτελεί μία από τις φετινές αποκαλύψεις της ομάδας του Jurgen Klopp και συντέλεσε σίγουρα στην αισθητή βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της Liverpool.

Όπως ανέφερε στο TalkSport:«Πρέπει να είμαστε περήφανοι που φτάσαμε σε έναν τελικό σαν αυτόν. Οι υπόλοιπες ομάδες ίσως είναι χαρούμενες επειδή χάσαμε, αλλά σίγουρα πρέπει να μας ζηλεύουν που φτάσαμε ως εδώ.»

Τόσο ο τραυματισμός του Mo Salah, όσο και τα λάθη του Loris Karius επηρέασαν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές των Κόκκινων και δυσκόλεψαν αρκετά το έργο της κατάκτησης του τροπαίου. Το μόνο βέβαιο πάντως, είναι πως κανένας δεν περίμενε μια τόσο ενδιαφέρουσα και συνάμα αποτελεσματική πορεία από το σύνολο του Klopp. Με τις ανάλογες κινήσεις εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ο Γερμανός τεχνικός μοιάζει ιδιαίτερα ικανός να φτιάξει ένα ισχυρό σύνολο, που θα διατηρήσει την ομάδα στα υψηλά σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να ήμαστε περήφανοι,δηλώνει ο Virgil Van Dijk.
Πρέπει να είμαστε περήφανοι,δηλώνει ο Virgil Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com