Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Xabi Alonso στη Liverpool ενόψει τελικού

Η συμβουλή του Xabi Alonso στη Liverpool ενόψει τελικού

Ο Xabi Alonso κατέκτησε το Champions League τόσο με τη Liverpool το 2005 στον επικό τελικό της Πόλης όσο και με τη Real Madrid κάποια χρόνια αργότερα. Ένας παίκτης γεμάτος τίτλους στην καριέρα του, που ξέρει καλά από τελικούς και έχει να δώσει από μία συμβουλή σε κάθε μία από τις πρώην ομάδες του.

Στη Liverpool συνιστά να προσπαθήσουν οι παίκτες της να μην παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό και το κίνητρο. «Πρέπει να προετοιμαστούν καλά για το παιχνίδι καθώς η Real έχει όλη την εμπειρία. Για όλους τους παίκτες της Liverpool είναι ο πρώτος τελικός.  Πρέπει να χειριστούν τη συναισθηματική όψη καθώς είναι εξίσου σημαντική με την ποδοσφαιρική.  Αν βρουν ισορροπία ανάμεσα σε ενθουσιασμό και κίνητρο, θα προσεγγίζουν πολύ σωστά τον τελικό» προτού πάει και στη μεταγενέστερη ομάδα της καριέρας του για συμβουλή :

«Όταν θα έχουν χώρους, η Real πρέπει να τους ελέγξει.  Μπορούν να επιτεθούν και από τον άξονα, παίζουν και με κοντινές πάσες και συνδυάοζονται καλά. Είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο δυνατά σημεία της Liverpool αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο σπουδαίος πρώην Ισπανός μέσος.

O Alonso παρείχε συμβουλές και στις δύο ομάδες
O Alonso παρείχε συμβουλές και στις δύο ομάδες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com