Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander Arnold : «Σαν πατέρας μας ο Klopp»

Alexander Arnold : «Σαν πατέρας μας ο Klopp»

O Trent Alexander-Arnold με τον Jürgen Klopp.

Ο Trent Alexander Arnold θα θυμάται για πολύ καιρό τη φετινή χρονιά. Κυρίως ως καθοριστική για την καθιέρωσή του στη Liverpool και την αγωνιστική του εξέλιξη που έφερε και την επιλογή του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Πόσο μάλλον θα θυμάται αυτή τη χρονιά , αν κατακτήσει και το UEFA Champions League. O νεαρός Άγγλος δεξιός μπακ, μίλησε για τον άνθρωπο που του έδωσε την ευκαιρία να κατακτήσει όλα όσα έχει πετύχει φέτος και αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή του στη Liverpool, Jurgen Klopp.

«Του έχω πει ευχαριστώ καθώς χωρίς εκείνον δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα.  Έδειξε τόση πίστη και εμπιστοσύνη σε εμένα να παίξω και να εξελιχθώ.  Ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται στην προπόνηση αλλά και γενικά αντιμετωπίζει τους νέους παίκτες είναι απίστευτος. Είναι πατρική φιγούρα για όλους μας.  Θα κάνουμε ό,τι μας πει και ελπίζω να τον κάνω περήφανο το Σάββατο» είπε ο ΤΑΑ, ο οποίος ελλείψει Gomez και με τον Clyne μακριά από ιδανικό ρυθμό και peak κατάσταση θα είναι ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας των «Κόκκινων» για ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι.

O Jurgen Klopp έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη του Alexander Arnold
O Jurgen Klopp έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη του Alexander Arnold

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com