Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συγκίνηση προκάλεσε ο Fowler!

Συγκίνηση προκάλεσε ο Fowler!

O Robbie Fowler.

Ο Robbie Fowler, ο θρυλικός πρώην επιθετικός των Κόκκινων, συγκίνησε πολλούς φιλάθλους με την κίνηση του να στείλει γράμμα συμπαράστασης στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή στη Βόρειο Ιρλανδία!

Ο 25χρονος Niall O’Hanlon, παίκτης της Magheralin Village FC , σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 11 Μαίου. Ήταν φανατικός οπαδός της Liverpool και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους στην οικογένεια του και στους φίλους του χρησιμοποιώντας στίχους του You ll Never Walk Alone.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι και ο Robbie Fowler συγκινημένος από την τραγωδία, έστειλε γράμμα στην οικογένεια του εκλιπόντος όπου σημείωνε: «Λυπάμαι για τον χαμό του γιου σας Niall. Ακούγοντας τα νέα, δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ τι θα περάσατε σαν οικογένεια, αλλά ελπίζω να βρείτε μεγάλη παρηγοριά στο γεγονός, ότι ο Niall ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αρεστός σε όσους τον γνώριζαν.»

«Γνωρίζω ότι ήταν ένας εκπληκτικός οπαδός της Liverpool, και θα συνεχίσει να κοιτά κάτω προς τους Κόκκινους. Σας σκέφτομαι όλους αυτήν την πολύ δυσάρεστη στιγμή.»

Ο Niall θεωρούνταν «η καρδιά και η ψυχή» της ομάδας του, της Magheralin, «γεμάτος ζωή» ,ενώ ως παίκτης ήταν αρκετά γρήγορος στον αγωνιστικό χώρο.

Για να τον τιμήσει η Magheralin Village FC έγραψε στη σελίδα τους στο facebook: «Χθες βράδυ, ο μάγος στα πλάγια και καλύτερος φίλος μας έφυγε με τραγικό τρόπο από κοντά μας. Ήταν η καρδιά και η ψυχή της ομάδας μας αλλά και του χωριού και θα μας λείψει πολύ. Σε αγαπάμε Niall. Αναπαύσου εν ειρήνη. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Niall αλλά και τους φίλους του, αυτές τις ώρες.»

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος.

Συγκίνησε με την επιστολή ο Fowler.
Συγκίνησε με την επιστολή ο Fowler.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com