Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφουν τα εισιτήρια τους ενόψει τελικού Champions League!

Επιστρέφουν τα εισιτήρια τους ενόψει τελικού Champions League!

Champions League

Είναι γνωστό πλέον ότι αν και το NSC Olimpiyskiy Stadium διαθέτει χωρητικότητα 70.000 θέσεων, οι ομάδες της Liverpool και της Real έχουν μοιραστεί για τη βραδιά του τελικού,μόλις από 16.600 εισιτήρια προκειμένου να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους.

Μερικά μάλιστα από αυτά θα κοστίσουν στους δικαιούχους τους κάπου στις 400 λίρες το καθένα. Αν και κάποιοι θα πουν ότι τέτοιου είδους τιμές είναι αναμενόμενες για έναν αγώνα με τόση βαρύτητα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, είναι λυπηρό να σκέφτεται κανείς σε τι είδους έξοδα μπαίνουν οι οπαδοί των δύο ομάδων!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευση της ισπανικής AS, είναι τόσα πολλά τα έξοδα αλλά και η δυσκολία του να καταφέρει να φτάσει κάποιος στο Κίεβο- με παραμονή έστω για ένα βράδυ, ώστε πολλοί οπαδοί της Real που είχαν κάνει αίτηση απόκτησης εισιτηρίου, προχωρούν τις τελευταίες μέρες σε ακυρώσεις!

Κάπου 2200 κάτοχοι διαρκείας της Real, επέστρεψαν τα εισιτήρια τους διαμαρτυρόμενοι για τις τιμές -που φτάνουν έως και τις 3000 λίρες το βράδυ, στα ξενοδοχεία του Κιέβου. Αν προσθέσουμε λοιπόν τις πτήσεις, τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και τα μικροέξοδα που θα προκύψουν, καταλαβαίνουμε ότι για πολλούς οπαδούς τα έξοδα αυτά είναι απαγορευτικά!

Δεδομένου ότι πλέον των 24.000 οπαδών της Real έχουν κάνει αίτηση απόκτησης του μαγικού χαρτιού, πολλοί θεωρούν ότι τελικά η Real θα διαθέσει και τα 16.600 που της παραχωρήθηκαν από την UEFA!

Σύμφωνα όμως με την AS το πιθανότερο είναι η ισπανική ομάδα να μην καταφέρει να διαθέσει τελικά όλα τα εισιτήρια, αφού οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής δεν της επιτρέπουν να προγραμματίσει την διάθεση τους εκ νέου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.!

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος.

Επιστρέφουν οι Μαδριλένοι τα εισιτήρια τους ενόψει τελικού.
Επιστρέφουν οι Μαδριλένοι τα εισιτήρια τους ενόψει τελικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com