Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Εύκολος φέτος ο τελικός με τη Liverpool»

«Εύκολος φέτος ο τελικός με τη Liverpool»

Σιγουριά πως θα κερδίσει τη Liverpool στον τελικό αποπνέει ο οργανισμός της Real Madrid. Οι 12 φορές πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν στο Κίεβο τους «Κόκκινους» στον τρίτο τελικό τους στη σειρά αλλά και τον τέταρτο στα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Paco Gento , ένας παίκτης που αγωνίστηκε για 22 χρόνια στη Real μεταξύ του 1951 και του 1973, ρωτήθηκε για τον φετινό τελικό και τον θεωρεί απλά… «piece of cake».

«Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ.  Θα είναι εύκολος τελικός» δήλωσε ο Gento αναφορικά με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα και αν πιστεύει πως η ομάδα του θα κερδίσει. Συμπλήρωσε στην ισπανική εφημερίδα ΑS πως αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν μόνο για να τα κερδίσεις.

« Όλοι ενθουσιάζονται για αυτά τα παιχνίδια και όλοι θέλουν να χαρούν με την κατάκτηση ενός ευρωπαικού τροπαίου και να συνεχίσουμε αυτή τη σειρά που έχουμε στη διοργάνωση.  Η Real δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία αυτή. Ξέρει τι διακυβεύεται και αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν για να τα κερδίζεις και όχι για να τα παίζεις» συμπλήρωσε.

Εύκολη νίκη προβλέπει απέναντι στη Liverpool ο πρόεδρος των Μαδριλένων
Εύκολη νίκη προβλέπει απέναντι στη Liverpool ο πρόεδρος των Μαδριλένων
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com