Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παρασύρεται από την άνεση ισοπαλίας ο Klopp

Δεν παρασύρεται από την άνεση ισοπαλίας ο Klopp

Ο Jurgen Klopp και η ομάδα του έλαβαν χθες ένα εξαιρετικό δώρο από τον κουμπαρό του και προπονητή της Huddersfield, David Wagner μετά το 1-1 των Terriers στο Stamford Bridge απέναντι στην Chelsea. Έτσι, ακόμη και αν κερδίσουν οι παίκτες του Conte εκτός έδρας τη Newcastle , η ομάδα μας χρειάζεται έναν πόντο απέναντι στη Brighton υπό την προυπόθεση πως η Chelsea δεν θα κερδίσει με 17 γκολ διαφορά την ομάδα του Benitez.

Αυτό λογικά δεν θα γίνει άρα οι Reds παίζουν για δύο αποτέλεσματα. Ο Jurgen Klopp ωστόσο δεν παρασύρεται και ζητά τη νίκη από τους παίκτες του.

«Αφού δεν είμαστε 100% στο Champions League τότε αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς.  Έχουμε χτίσει ήδη μια βάση και όπως έχω πει ξανά πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε.  Η βάση είναι καλή καθώς αν κερδίσουμε τη Brighton είμαστε στο Champions League.  Έχουμε ακόμη μια δουλειά να κάνουμε και δεν έχω πρόβλημα με αυτό.  Αυτό δεν προέκυψε από το παιχνίδι με την Chelsea αλλά υπήρχαν άλλα παιχνίδια όπως με Everton και Tottenham που πετάξαμε βαθμούς» δήλωσε ο Γερμανός, ο οποίος θα  είναι ο πρώτος μετά τον Rafa Benitez που θα καταφέρει να βγάλει τη Liverpool δύο σερί χρόνια στο Champions League.

Νίκη απαιτεί την Κυριακή ο Jurgen Klopp
Νίκη απαιτεί την Κυριακή ο Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com