Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola : «Χρειαζόμαστε κι άλλα για να συγκριθούμε με τη Liverpool»

Guardiola : «Χρειαζόμαστε κι άλλα για να συγκριθούμε με τη Liverpool»

O Pep Guardiola θέλει να περιορίσει τη δράση του Salah.

Η φετινή Manchester City του Pep Guardiola ήταν χωρίς άλλο η καλύτερη της φετινής Premier League και δικαίως κατέκτησε το πρωτάθλημα και έχει σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ. Ο Καταλανός προπόνητης ρωτήθηκε βέβαια για τη σχέση της δικής του ομάδας με τη Liverpool των ’80s αλλά και τη United του Sir Alex Ferguson.

Θεωρεί όμως η ομάδα του πρέπει να πετύχει πολλά ακόμη για να μπορεί να μπαίνει στην εξίσωση αυτών των ομάδων, οι οποίες κυριάρχησαν για πολλά χρόνια.

«Προσπαθούμε να γράψουμε μία νέα σελίδα.  Δεν μπορώ να ξεχάσω τη Liverpool των 80s που κυριαρχούσε στο αγγλικό ποδόσφαιρο ή τη United του Ferguson που κυριαρχούσε στα 90s.  Χρειαζόμαστε και άλλα χρόνια αλλά τη χρονιά αυτή ήμασταν καλύτεροι από όλους.  Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως τι ρεκόρ έχουμε σπάσει αλλά για να σπάσουν αυτά πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα.  Πρέπει να κερδίσουμε και άλλα πράγματα για να συγκριθούμε με τη United ή τη Liverpool. Τρία πρωταθλήματα τα τελευταία έξι χρόνια αλλά χρειαζόμαστε κι άλλα, ωστόσο αυτά τα χρόνια δεν αρνούμαστε πως τα έχουμε πάει καλύτερα από τους άλλους» δήλωσε ο πρώην προπονητής των Barcelona και Bayern Munchen.

O Guardiola πιστεύει πως η City έχει δρόμο ακόμη για να συγκριθεί με τη Liverpool
O Guardiola πιστεύει πως η City έχει δρόμο ακόμη για να συγκριθεί με τη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com