Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Δεν είχαμε έναν μόνο παίκτη πάνω στον Salah»

Conte: «Δεν είχαμε έναν μόνο παίκτη πάνω στον Salah»

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η μάχη για την τετράδα και την θέση στην «ελίτ» των διοργανώσεων, δηλαδή στο Champions League. Η Liverpool έχει 72 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ πίσω της βρίσκονται Tottenham και Chelsea με 71 και 69 αντίστοιχα.

Ο προπονητής της Chelsea, Antonio Conte, είπε σχετικά: «Πριν έναν μήνα ήταν απίθανο να φανταστώ ότι στο τέλος θα τερματίσουμε σε μια θέση που οδηγεί στο Champions League. Πλέον υπάρχει ελπίδα, επειδή κερδίζουμε τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, ενώ οι αντίπαλοι μας χάνουν. Αλλά το μέλλον μας δεν βρίσκεται στα χέρια μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίρνουμε τους 3 βαθμούς για να πιέζουμε τις ομάδες πάνω από μας. Πρέπει να αγωνιστούμε και να δείξουμε ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί.»

Ο Mohamed Salah δεν κατάφερε να σκοράρει για άλλη μια αγωνιστική, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι της τριάδας: «Παίξαμε σαν ομάδα, δεν είχαμε μόνο έναν παίκτη στον Salah. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά ο Roberto Firmino είναι κορυφαίος όπως και ο Sadio Mane. Έχουν σκοράρει 70 γκολ με αυτούς τους τρεις και υπάρχει λόγος για αυτό. Βλέπεις την καλή δουλειά του Klopp, είναι καλή ομάδα. Εμείς από την άλλη, πρέπει να προσπαθήσουμε για μια θέση που θα οδηγήσει στο Champions League.»

O Conte δεν περιόρισε τον Salah με έναν μόνο παίκτη.
O Conte δεν περιόρισε τον Salah με έναν μόνο παίκτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com