Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σταθήκαμε λίγο άτυχοι με την Chelsea»

Klopp: «Σταθήκαμε λίγο άτυχοι με την Chelsea»

O Klopp θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Chelsea.

Μετά το απογοητευτικό 1-0 της Chelsea στο Stamford Bridge επί της Liverpool, ο Jürgen Klopp δήλωσε πως έχει δύο τελικούς να αντιμετωπίσει. Έναν με την Brighton για την εξασφάλιση μιας θέσης για το Champions League του χρόνου, και φυσικά τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα: «Έχουμε έναν τελικό την Κυριακή, έτσι είναι η ζωή μου… Πάντα στην τελευταία αγωνιστική! Είδα την Brighton στο παιχνίδι με την Manchester United και δεν φαίνεται ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν αρκετά καλοί εκείνο το βράδυ. Αλλά τα αγόρια μου έδειξαν χθες ότι είναι έτοιμα να παλέψουν και θα το κάνουν. Η κατάσταση είναι έντονη αλλά είμαι περήφανος για τον τρόπο που την χειρίζονται. Η Chelsea θα πρέπει να κερδίσει κι αυτή το τελευταίο της παιχνίδι. Εμείς παίζουμε στο Anfield, αυτοί στο Newcastle και δεν μου ακούγεται σαν ταξίδι αναψυχής.»

Εν συνεχεία, είπε ο Γερμανός: «Βλέποντας το αποτέλεσμα, ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά όταν παίζεις με την Chelsea δεν περιμένεις να κερδίσεις ή να πάρεις έναν βαθμό, παρόλο που το έχουμε κάνει κάποιες φορές. Είναι μια έντονη περίοδος. Εάν θες να επιτύχεις, πρέπει να πάρεις αποφάσεις στο τέλος της σεζόν. Δεν είμαι σοκαρισμένος ή έκπληκτος από αυτό που έγινε σήμερα. Τώρα είμαι χαρούμενος που το έντονο μέρος της σεζόν τελείωσε για μας και έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε σωστά ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ.»

Για την περίπτωση του γκολ ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος με τους παίκτες μου για να είμαι ειλικρινής, πάλι έδωσαν τα πάντα. Υπάρχει μία στιγμή για την οποία είναι απογοητευμένος, όχι χαρούμενος, θυμωμένος και αυτή είναι το γκολ. Δεν έπρεπε να δεχτούμε ένα τέτοιο γκολ. Είναι ξεκάθαρο πως έπρεπε να αποφύγουμε τέτοιες και έπρεπε να το κάνουμε άλλη μια φορά στο παιχνίδι και θα ήμασταν ισοπαλία. Με τα υπόλοιπα, είμαι μια χαρά.»

Κατέληξε λέγοντας: «Αν με ρωτάτε τι θα ήθελα όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί, θα σας πω ότι θα ήταν ωραίο να είχαμε κερδίσει εύκολα με 3-0, να απολαύσω τον ήλιο, να μην με ενδιαφέρομαι για το παιχνίδι με την Brighton και να προετοιμάζομαι για τον τελικό. Πίστευα ότι θα γίνει; Δεν ήμουν σίγουρος. Ελπίζω τα παιδιά να το ξεπεράσουν, έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα.»

Άτυχη ήταν η Liverpool, θεωρεί ο Klopp.
Άτυχη ήταν η Liverpool, θεωρεί ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com