Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβλημάτισε στο Λονδίνο και τώρα «τρέχει»» η Liverpool

Προβλημάτισε στο Λονδίνο και τώρα «τρέχει»» η Liverpool

Σε ένα παιχνίδι πολύ κακό στο Stamford Bridge, η Liverpool ήταν κάτω του μετρίου σε απόδοση για περίπου 65 λεπτά και ηττήθηκε φυσιολογικά με 1-0 από την Chelsea και πλέον τα πάντα αναφορικά με την τετράδα μάλλον θα κριθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, εφόσον η ομάδα του Conte κερδίσει τη Huddersfield σε εξ΄αναβολής παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη εντός έδρας. Η ομάδα του Klopp ήταν θετική μόνο μόνο στο πρώτο ημίωρο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους κλασική στιγμή σκόραραν με τον Giroud , ο οποίος συνέχισε τη φανταστική του παράδοση απέναντι στην ομάδα μας. Οι φιλοξενούμενοι δεν έφτιαξαν παρά μία καλή στιγμή μόλις στο δεύτερο μέρος και με την εμφάνισή τους δύσκολα μπορούν να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από το σκορ.  Ο Klopp ηττήθηκε για πρώτη φορά ως προπονητής των «Κόκκινων» από τους «Μπλε» ενώ η ομάδα μας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έμεινε δύο διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Το ματς :

Α Ημίχρονο :

H πρώτη καλή στιγμή ανήκε στη Liverpool μετά την ωραία μπαλιά του Arnold που έβγαλε τον Firmino σε αρκετά πλαινή θέση για σουτ και εκείνος δοκίμασε αλλά ο Courtois έδιωξε εύκολα στο τρίτο λεπτό. Στο 16ο λεπτό, η Chelsea επιχείρησε και εκείνη το πρώτο της καλό σουτ μετά το λάθος του ΤΑΑ αλλά ο Karius , μπλόκαρε την προσπάθεια του Alonso έξω από την περιοχή.  Στο 21, ο Clyne γύρισε από τη συμβολή των γραμμών της περιοχής αλλά ο Mane δεν είχε καθόλου ισορροπία και το τελειώμά του ήταν πολύ άστοχο. Στο 24, ο Mane άγγιξε το 0-1 αλλά στο σουτ που εξαπέλυσε με δύναμη εκτός περιοχής είχε απάντηση ο Courtois που έδιωξε σε κόρνερ.  Στο 30, ο Mane είχε διπλή ευκαιρία να σκοράρει αλλά σε πρώτο χρόνο ο Courtois έδιωξε το σουτ του εκτός περιοχής και σε δεύτερο χρόνο ο Firmino έδωσε ξανά στον Αφρικανό που πλάσαρε αδύναμα στα χέρια του Βέλγου. Αμέσως μετά, ο Giroud άνοιξε το σκορ για την Chelsea καθώς ο Γάλλος πετάχτηκε πρώτος ανάμεσα σε Lovren και Van Dijk και νίκησε τον Karius σε ένα γκολ απόλυτα κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 36, ο Fabregas κινήθηκε ωραία κάθετα στην περιοχή και γύρισε πολύ επικίνδυνα τη μπάλα αλλά χωρίς να την ακουμπήσει κάποιος για να τη στείλει στα δίχτυα. Μετά το γκολ, η Liverpool συνέχισε να έχει κατοχή μπάλας αλλά πλέον άρχισε να την κυκλοφορεί πολύ αργά και την διακατείχε εκνευρισμός, ο οποίος δεν υπήρχε στο πρώτο μισάωρο. Το ημίχρονο έληξε στο 1-0 με την Chelsea να προηγείται και να περιμένει σε όλο το παιχνίδι τους φιλοξενούμενους. Ο Milner φάνηκε να χωλαίνει από πολύ νωρίς ωστόσο έβγαλε όλο το πρώτο μέρος.

Β Ημίχρονο :

Στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Salah σούταρε από το στρώσιμο του Firmino αλλά τελείως άψυχα στο πρώτο σουτ μετά την επανέναρξη του αγώνα. Στο επόμενο λεπτό, ο Moses από δεξιά έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ ανενόχλητος από δεξιά στην περιοχή αλλά η μπάλα πήγε πολύ άουτ. Στο 49 ο Alexander Arnold δοκίμασε από μακριά την τύχη του αλλά αστόχησε πολύ. Στο 56, ο Hazard γύρισε πολύ δυνατά τη μπάλα από αριστερά ο Karius έδιωξε αλλά από τα φάλτσα πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Robertson απομάκρυνε έστω και σε δεύτερο χρόνο.  Το παιχνίδι κυλούσε με την Chelsea να αμύνεται μαζικά και συνεχώς πίσω από τη μπάλα αλλά η Liverpool δεν μπορούσε να βάλει στο παιχνίδι την επιθετική της τριπλέτα. O Robertson που ήταν σε κακή μέρα  έδωσε τη θέση του στον Solanke και ο Milner πήγε στα αριστερά για γεμίσει το κουτί της Chelsea που ώρες ώρες έμοιαζε απελπιστικά άδειο. Στο 79ο λεπτό, ο Alonso έπιασε με τη μία σουτ από τη σέντρα του Alonso ψάχνοντας το γκολ της σεζόν αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Η κούραση ήταν εμφανής μετά το 65o λεπτό, τα χαφ δεν ζητούσαν μπάλα, εκείνη κυκλοφορούσε μόνο παράλληλα και κίνδυνος ουδείς προφανώς. Ο Solanke έψαξε υποδοχές της μπάλας αλλά δεν του έβγαινε απολύτως τίποτα και η Liverpool είχε πιαστεί για τα καλά στις «δαγκάνες» της Chelsea. O Άγγλος επιθετικός στην καλύτερή του στιγμή πήρε κεφαλιά από τη σέντρα του  Henderson αλλά η μπάλα πήγε άουτ ενώ στο 94 η κεφαλιά ξανά του Solanke πήγε ξανά άουτ στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης,. To αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και πλέον η Liverpool θέλει νίκη με τη Brighton στο Anfield σε επτά ημέρες από τώρα εφόσον η Chelsea κερδίσει τα δύο εναπομείναντα δικά της για να βγει πάνω από τους Λονδρέζους.

Chelsea : Courtois, Azpilicueta, Cahill, Rudiger, Moses (89 Zappacosta) , Fabregas (90 Pedro), Kante, Bakayoko, Alonso, Hazard (86 Willian), Giroud

Liverpool : Karius, Clyne (58 Henderson), Lovren, Van Dijk, Robertson (75 Solanke), Milner (89 Moreno), Alexander-Arnold, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane

H Liverpool έμοιαζε χωρίς ενέργεια και φαντασία στο δεύτερο μέρος
H Liverpool έμοιαζε χωρίς ενέργεια και φαντασία στο δεύτερο μέρος
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com