Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσακώθηκαν λόγω Arsenal Klopp και Buvac;

Τσακώθηκαν λόγω Arsenal Klopp και Buvac;

Το θέμα της προσωρινής (;) αποχώρησης του Zeljko Buvac από τη Liverpool ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον πέρα από την πρόκριση στον τελικό του Champions League και το παιχνίδι της Ρώμης την περασμένη Τετάρτη.

Η επίσημη τοποθέτηση της Liverpool ήταν πως ο Βόσνιος παραμένει υπάλληλος του συλλόγου αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν θα απουσιάζει από τα καθήκοντά του λόγω προσωπικών λόγων. Σύμφωνα όμως με τη Sunday Mirror, η αποχώρηση του Buvac ήρθε ως αποτέλεσμα ενός μεγάλου καβγά μεταξύ Buvac και Klopp και ο λόγος ήταν το ότι ο επί 17 έτη συνεργάτης του Γερμανού του απέκρυψε την προσέγγιση της Arsenal για να διαδεχθεί τον Arsene Wenger.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Klopp έμαθε από αλλού την επαφή αυτή μεταξύ του συνεργάτη του και των Gunners και η σύγκρουσή τους έφθασε μέχρι αυτό το σημείο. Όλα αυτά βέβαια δεν μπορούν να λεχθούν με βεβαιότητα και ίσως είναι εικασίες αλλά αξίζουν αναφοράς. Μακάρι να υπάρχει γυρισμός σε αυτό το θέμα αν και η γνώμη μας είναι πως το τόσο κρίσιμο timing που εξελίχθηκε η όλη κατάσταση μάλλον δεν είναι αθώο. Είτε συνέβη κάτι μεταξύ των δύο είτε υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα (ενδεχομένως υγείας ) κάτι που απευχόμαστε!

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στον οργανισμό της Liverpool η υπόθεση Buvac
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στον οργανισμό της Liverpool η υπόθεση Buvac
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com