Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Παιχνίδι σκοπιμότητας στο Stamford Bridge

Liverbet : Παιχνίδι σκοπιμότητας στο Stamford Bridge

Chelsea και Liverpool συγκρούονται στο Stamford Bridge σε παιχνίδι με ύψιστη σημασία για τους γηπεδούχους αφενός αλλά αφετέρου και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπορούν να σφραγίσουν την έξοδο στην πρώτη τετράδα.

Οι Reds επαναπαύτηκαν στη Ρώμη και δεν πλήρωσαν το βασικό ποντάρισμα της στήλης μας την Τετάρτη αλλά εξαργυρώθηκε η εναλλακτική επιλογή του combo goal και over 2.5. Σήμερα, περιμένουμε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας. Η Chelsea δεν θέλει να πάει το παιχνίδι σε τρελό ρυθμό καθώς ξέρει πως εκεί υπερτερεί η ομάδα του Klopp αλλά όσο περνά η ώρα και δεν έχει σκορ νίκης θα πρέπει να ρισκάρει.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα δυσκολευτούν να έχουν ένταση στο παιχνίδι τους και τα 90 λεπτά (δεν είναι τυχαίο πως φέτος μετά από 11 παιχνίδια Champions League η Liverpool κέρδισε μόλις 3 στο πρωτάθλημα από τα 11 αντίστοιχα του πρωταθλήματος) και ξέρουν πως χρειάζεται να παίξουν έξυπνα ώστε να χτυπήσουν στους χώρους που τυχόν θα αφήσει η Chelsea όσο περνά η ώρα. Πάμε στο φυσιολογικό εύρος γκολ των 2-3 τερμάτων που διπλασιάζει  το ποντάρισμά μας και αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές μας.

Πρόταση : Chelsea – Liverpool : 2-3 goal, 2.08 (Stoiximan) 

O Salah επιστρέφει στο Stamford Bridge ως παίκτης της Liverpool
O Salah επιστρέφει στο Stamford Bridge ως παίκτης της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com