Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα γκάφα ολκής από την UEFA!

Νέα γκάφα ολκής από την UEFA!

Πικρόχολα σχόλια περί διαφθοράς δημιούργησε το ατυχές συμβάν δημοσίευσης του νικητή του τελικού του Champions League στο site της UEFA! Η νικήτρια ομάδα είναι η Liverpool σύμφωνα με τη δημοσίευση αυτή!

Μπορεί λοιπόν Liverpool και Real Madrid να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 26 Μαίου στο Κίεβο, εντούτοις κάποιοι που παρακολουθούν το site της UEFA δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν για διαφθορά και πιθανό στήσιμο του τελικού! Αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ αυτών και επίσημα site οπαδών της Liverpool, ζήτησαν εξηγήσεις από την UEFA αν και σύμφωνα με κάποιους πρόκειται για την «πρόβα» που γίνεται συνήθως προκειμένου να ανακοινωθεί το όνομα του νικητή μετά το τέλος του αγώνα.

Ακόμα ένα κομμάτι προστέθηκε λοιπόν στις θεωρίες συνωμοσίας που ήθελαν τη Liverpool να παίζει με αντίπαλο τη Roma πριν την κλήρωση των ημιτελικών, αν και θυμίζουμε ότι μία μεγάλη μερίδα των οπαδών της επιθυμούσε ως αντίπαλο τη Real Madrid.

Επίσης είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία της UEFA δείχνοντας τον De Bruyne δίπλα στον Salh, τον Messi δίπλα στον Djeko, ή τον Ronaldo δίπλα στον Lewandowski κάνοντας κάποιους φιλάθλους να πιστέψουν ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το ταίριασμα των παικτών αφού οι ομάδες τους βρέθηκαν αντίπαλοι.

Eπιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Διάφορες θεωρίες συνωμοσίας δημιουργούν οι απανωτές γκάφες της UEFA
Διάφορες θεωρίες συνωμοσίας δημιουργούν οι απανωτές γκάφες της UEFA
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com