Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά στα 2m η διαφορά στα πριμ τελικού για Real και Liverpool!

Κοντά στα 2m η διαφορά στα πριμ τελικού για Real και Liverpool!

Liverpool και Real Madrid σε ακριβώς τρεις εβδομάδες από σήμερα θα κοντραριστούν στο Κίεβο για το νικητή του φετινού UEFA Champions League , σε μία αναμέτρηση που συγκρούονται 17 βαρύτιμα τρόπαια.

Τέτοια παιχνίδια είναι και παιχνίδια που ενεργοποιούν διάφορα πλουσιοπάροχα μπόνους στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών είτε για ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου είτε για τη συμμετοχή στον τελικό και την έως τώρα πορεία μίας ομάδας. Ωστόσο σε αυτό το ζευγάρι, οι διαφορές στα πριμ είναι τουλάχισρον χαώδεις.

Αν η Liverpool κατακτήσει το 6ο τρόπαιο της ιστορίας της, κάθε παίκτης θα λάβει δίχως άλλο 200.000 λίρες λόγω ενός μπόνους που υπάρχει στα συμβόλαια όλων των παικτών. Αν η Real κατακτήσει το 13ο τρόπαιο της ιστορίας της, κάθε παίκτης θα λάβει χωρίς άλλο επιπλέον 2.000.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. Η διαφορά είναι κάποια μηδενικά, αλλά καθόλου αμελητέα. Αντικατοπτρίζει και τη γενική διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στις δύο ομάδες αναφορικά με τα μισθολογικά θέματα ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ύψιστο κίνητρο και για τους παίκτες των δύο ομάδων είναι να πρωταγωνιστήσουν στο παιχνίδι και στο μυαλού του κόσμου που θα το δει. Τα χρήματα έρχονται εδώ σε δεύτερη μοίρα..

Ο Ronaldo θα λάβει bonus ίσο με εκείνο 10 παικτών της Liverpool σε ενδεχόμενη κατάκτηση
Ο Ronaldo θα λάβει bonus ίσο με εκείνο 10 παικτών της Liverpool σε ενδεχόμενη κατάκτηση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com