Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte : «Τυχερή αλλά άξιζε να πάει τελικό η Liverpool»

Conte : «Τυχερή αλλά άξιζε να πάει τελικό η Liverpool»

Ο Antonio Conte αύριο καλείται να νικήσει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τη Liverpool του Jurgen Klopp ώστε να κρατήσει τις τελευταίες της ελπίδες για είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκει αντιμέτωπους τους Reds λίγο μετά την πρόκριση τους στον τελικό του UEFA Champions League και δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί για αυτό.

« Στο Champions League όταν παίζεις στα νοκ άουτ μία στιγμή μπορεί να αλλάξει το μέλλον σου στη διοργάνωση.  Στο πρωτάθλημα, σε 38 παιχνίδια ο καλύτερος κερδίζει τον τίτλο.  Η τύχη πάντα παίζει ρόλο αλλά σε 38 παιχνίδια μπορείς να δείξεις ότι είσαι ο καλύτερος.  Για να κερδίσεις το Champions League χρειάζεσαι περισσότερη τύχη. Είναι σημαντική η στιγμή που παίζεις ένα παιχνίδι, η κλήρωση, η φυσική κατάσταση και πολλά.  Αλλά η Liverpool αξίζει να παίζει στον τελικό. Απέκλεισε και τη Manchester City οπότε το άξιζε» είπε ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος σχολίασε και τη στιγμή του αυριανού αγώνα :

«Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να τους αντιμετωπίσουμε.  Όταν παίζεις με τη Liverpool πάντα περιμένεις σκληρό παιχνίδι.  Πρέπει να είσαι έτοιμος να παλέψεις.  Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για το Champions League. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντί τους»  συμπλήρωσε.

Ο Conte θεωρεί πως οι Reds δίκαια θα βρίσκονται σε λίγες εβδομάδες στο Κίεβο
Ο Conte θεωρεί πως οι Reds δίκαια θα βρίσκονται σε λίγες εβδομάδες στο Κίεβο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com