Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σημαντικό παιχνίδι με την Chelsea, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα»

«Σημαντικό παιχνίδι με την Chelsea, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα»

Φαν του Klopp ο de Rossi!

Ο τεχνικός της Liverpool Jürgen Klopp έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου, σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας με την Chelsea την Κυριακή.

Είπε για αυτήν την βαρύνουσας σημασίας αναμέτρηση: «Είναι ένα καλό παιχνίδι με την Chelsea. Όπου κι αν πάμε, είναι ένα έντονο παιχνίδι. Αλλά πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς, βρισκόμαστε σε τέτοιο ρυθμό και πρέπει να είμαστε 100% αποτελεσματικοί στις σωστές στιγμές. Έχουμε χρόνο να [κλείσουμε τις μηχανές] μετά τα παιχνίδια και να τις [ανοίξουμε] όταν χρειάζεται.»

Εν συνεχεία δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν έχουν κάτι να κερδίσουν παίζοντας. Δεν υπάρχουν ευκαιρίες να αλλάξεις προσέγγιση κι αυτό έχει ένταση. Πρέπει να παίξεις με αυτές τις ομάδες όταν τις έχεις στο πρόγραμμα, όπως με την Everton, που είναι πάντα ένα έντονο και καλό παιχνίδι. Όμως πήραμε έναν μόνο βαθμό όπως και με την Stoke και την West Brom. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς με την Chelsea, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή την δοκιμασία.»

«Είναι η ίδια κατάσταση με αυτή της Roma. Είναι ξεκάθαρο πως αν πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή μας. Είναι πάντα μια δύσκολη έδρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε 100% έτοιμοι.» ολοκλήρωσε ο Γερμανός.

O Klopp θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Chelsea.
O Klopp θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com