Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρώτα τα δύο παιχνίδια και μετά ο τελικός»

Klopp: «Πρώτα τα δύο παιχνίδια και μετά ο τελικός»

Νίκη απαιτεί την Κυριακή ο Jurgen Klopp

Σε άλλη μια συνέντευξη τύπου ο Jürgen Klopp μίλησε για το Champions League και τον τελικό, πέρα του παιχνιδιού με την Chelsea την Κυριακή.

Ο τεχνικός της Liverpool είπε για τον τελικό: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μου; Αυτό με την Chelsea την Κυριακή και μετά με την Brighton. Φυσικά και δεν σκέφτομαι έτσι, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι ο τελικός. Άλλα από αυτά τα χάσαμε ,αλλά τα κερδίσαμε, έτσι είναι. Θα δώσουμε την απαραίτητη βαρύτητα όταν πλησιάζει ο καιρός. Δεν κινούμαι σε ρυθμούς τελικού Champions League. Όμως θα δω τι έκανα στην Dortmund και θα τα αλλάξω όλα!»

Για την τετράδα δήλωσε: «Υπάρχει και ο οικονομικός λόγος που θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα και είμαστε αρκετά δυνατοί για αυτό. Θέλουμε να βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης. Όλα είναι έτοιμα για το Champions League. Είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και για αυτό την κυνηγάμε. Θέλουμε επίσης να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Premier League.»

Συνέχισε μιλώντας για το rotation ενόψει τελικού: «Πως μπορείς να κρατήσεις φρέσκο έναν παίκτη; Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιους θα αφήσουμε εκτός. Ένα διάλειμμα θα ήταν το καλύτερο για όλους μας αλλά δεν το έχουμε. Από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή είναι πάντα μια χαρά. Το θέμα είναι ότι όλη η χρονιά είναι μία δοκιμασία. Έχουμε παλέψει πολύ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα προκειμένου να τελειώσουμε τη δουλειά.»

Ο Γερμανός κατέληξε με το εξής: «Όπως είπα και πριν, τα δύο παιχνίδια πριν τον τελικό είναι πολύ σημαντικά, σαν δύο ημιτελικούς. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα. Μετά έχουμε 2 εβδομάδες να ετοιμαστούμε για τον τελικό. Ακούγεται τρελό να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι από τώρα για αυτόν.»

O Klopp δεν σκέφτεται από τώρα τον τελικό του Champions League.
O Klopp δεν σκέφτεται από τώρα τον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com