Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Gerrard στους Rangers και επίσημα!

O Gerrard στους Rangers και επίσημα!

Gerrard Rangers

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σήμερα το πρωί στο liverpool.gr, ο Steven Gerrard, σύμφωνα με σκωτσέζικα μέσα, έχει «δώσει τα χέρια» με τους Rangers.

Αυτό μόλις επιβεβαιώθηκε! Ο θρύλος της Liverpool θεώρησε ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβει την πρώτη ομάδα ενός συλλόγου και αυτή η ευκαιρία του δόθηκε από την σκωτσέζικη ομάδα. Ο Άγγλος δήλωσε: «Με τιμά που έγινα προπονητής των Rangers. Έχω μεγάλο σεβασμό προς τον σύλλογο, την ιστορία και την παράδοση του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το καινούριο ταξίδι με την ομάδα και θα κοιτάξουμε να χτίσουμε πάνω στις τόσες επιτυχίες που έχει καταφέρει.»

Ο πρόεδρος της ομάδας, Dave King είπε: «Από την αρχή, οι συζητήσεις μας ήταν πολύ θετικές και πιστεύουμε ότι ο Steven είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τους Rangers. Ήταν εντυπωσιακός κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει την απαραίτητη γνώση και διάθεση για να οδηγήσει αυτόν τον σύλλογο στην επιτυχία που όλοι επιθυμούμε. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογο, τους οπαδούς αλλά και για τον Steven.»

O Steven Gerrard είναι ο νέος προπονητής των Rangers!
O Steven Gerrard είναι ο νέος προπονητής των Rangers!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com