Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Τελειώνει τη δουλειά στο Olimpico

Liverbet : Τελειώνει τη δουλειά στο Olimpico

Το Olimpico είναι ο τελευταίος σταθμός της Liverpool για να καταφέρει μετά από 11 χρόνια αναμονής να βρεθεί ξανά σε τελικό UEFA Champions League. Και έχει και ένα πολύ καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι να διαχειριστεί.

Στατιστικός οιωνός υπέρ της το γεγονός πως καμία ομάδα δεν γύρισε από το 1992 και μετά τέτοιο σκορ σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Βέβαια, η ομάδα του Klopp καλείται να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει κατά της Roma φέτος σε αυτή τη διοργάνωση αλλά σίγουρα μπορεί να το κάνει μιας και σκόραρε και στα πέντε φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι δεν θα έχει ενδεχομένως το φρενήρη ρυθμό που είχε για κάμποση ώρα στο Anfield, με τους γηπεδούχους ναι μεν να πιέζουν στην αρχή αλλά χωρίς κάποιο υπερβολικό ρίσκο. Δεν πρόκειται να δούμε ξανά αυτό το σχήμα με τρεις στην άμυνα, οπότε τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού οι χώροι που θα βρουν οι φιλοξενούμενοι μάλλον θα είναι λιγότεροι.

Εμείς θα πάμε με τη Liverpool και στο δεύτερο παιχνίδι καθώς δεν νομίζουμε πως οι παίκτες του Klopp θα κάτσουν να περιμένουν επί 90 λεπτά τη Roma, όπως η Barcelona , καθώς γνωρίζουν πως τότε μόνο θα αυξηθούν πολύ οι πιθανότητες ανατροπής, αν δηλαδή αποπνέουν φόβο. Θεωρούμε πως η Liverpool θα σκοράρει και θα αποφύγει τουλάχιστον την ήττα.

Πρόταση : Roma – Liverpool : 2 Draw No Bet , 1.85 (Stoiximan)

Ρίσκο :Roma – Liverpool : Goal & Over 3.5 , 2.02 (Stoiximan)

Να σφραγίσει εισιτήριο τελικού θέλει στο Olimpico η Liverpool
Να σφραγίσει εισιτήριο τελικού θέλει στο Olimpico η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com