Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roma – Liverpool (preview)

Roma – Liverpool (preview)

Ώρα επαναληπτικού στο Olimpico για τις Roma και Liverpool που απέχουν και οι δύο ενενήντα λεπτά από το μεγάλο τελικό του Κιέβου στις 26 Μαίου. Μία ακόμη επική ανατροπή μετά από εκείνη απέναντι στη Barcelona κυνηγούν οι Ιταλοί ενώ να σφραγίσει το εισιτήριο μετά το 5-2 του Anfield θέλει η Liverpool. Σέντρα στις 21.45 ώρα Ελλάδας.

Οι Gialorossi συνήλθαν μετά το χαστούκι στο Anfield προσωρινά με την άνετη επικράτηση με 4-1 επί της Chievo Verona το Σάββατο και παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα. Ο Eusebio Di Francesco έκανε κάποιες αλλαγές αλλά δεν άνοιξε εκτενώς το ροτέισον του. Ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στην ανάγκη του να σκοράρουν ένα γκολ νωρίς οι παίκτες του αλλά και στο ότι θα πρέπει να καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια διατηρώντας παράλληλα τη συγκέντρωσή τους επί 90 λεπτά.

Από την άλλη μεριά, ο Jurgen Klopp είδε την ομάδα του να μην έχει ρυθμό απέναντι στη Stoke το Σάββατο και να μένει στο άχρωμο 0-0 ενώ λίγες ώρες μετά είδε το δεξί του χέρι, Zeljko Buvac να αποχωρεί μέχρι το τέλος της σεζόν καταρχήν για προσωπικούς λόγους. Απουσία που μένει να δούμε πόσο πολύ θα στοιχίσει απόψε στους Reds ψυχολογικά. Ο Γερμανός προπονητής στάθηκε στις δηλώσεις του στην ανάγκη να είναι αποφασιστικοί οι παίκτες του στο παιχνίδι και να μην περιμένουν αλλά και στο να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τους χώρους που θα αφήσουν αναπόφευκτα οι παίκτες της Roma που πρέπει να πάρουν περισσότερα ρίσκα.

Στα αγωνιστικά νέα για τις δύο ομάδες, ο Di Francesco δεν μπορεί να υπολογίζει στους Perotti και Strootman σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ενώ παραμένει εκτός ο Defrel. Σύμφωνα μάλιστα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Jesus αναμένεται να είναι στον πάγκο με προπονητών των Ρωμαίων να επιστρέφει στο 4-3-3 μετά την αποτυχία του 3-4-2-1 στο Anfield ενώ και ο Under μάλλον θα δώσει τη θέση του στον El Shaarawy. Από μεριάς Liverpool, αναμένεται να δούμε την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο παιχνίδι, με εξαίρεση τον Wijnaldum στη θέση του τραυματία πλέον Chamberlain και αστερίσκο τη συμμετοχή του Trent Alexander Arnold , ο οποίος αν δεν αγωνιστεί θα δώσει τη θέση του στον Nathaniel Clyne. OK ο Sadio Mane, εκτός αποστολής οι τραυματίες Gomez, Can, Lalllana, Matip και Chamberlain.

Πιθανές ενδεκάδες : Roma (4-3-3) : Alisson, Florenzi, Mανωλάς, Fazio, Kolarov, De Rossi, Nainggolan, Pellegrini, Schick, El Shaarawy, Dzeko

Liverpool (4-3-3) : Karius, Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mane, Firmino, Salah

Στατιστικά στοιχεία :Καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει στα χρονικά του Champions League 5-2 σκορ κατά της από την πρώτη αναμέτρηση.

-Η Roma είναι η μόνη ομάδα στο φετινό Champions League που δεν έχει δεχτεί γκολ εντός έδρας.

-Η Liverpool παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα στο Champions League.

-Οι Reds είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που σε μία σεζόν είδαν τρεις παίκτες να σκοράρουν 8 και πλέον γκολ. (Mane, Salah, Firmino)

-Ο Salah έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το Gerrard που σκόραρε σε 5 διαδοχικές εμφανίσεις στην αρχική ενδεκάδα σε ευρωπαικά παιχνίδια μετά τον Steven Gerrard.

Διαιτητής : Skomina

Το καθήκον της πρέπει να κάνει στην Ιταλία η Liverpool
Το καθήκον της πρέπει να κάνει στην Ιταλία η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com