Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Προειδοποίηση η ανατροπή της Roma»

Wijnaldum: «Προειδοποίηση η ανατροπή της Roma»

Ο Georginio Wijnaldum έκανε δηλώσεις για το σημερινό παιχνίδι με την Roma, αλλά αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Manchester City στους «8» του Champions League.

Ο Ολλανδός είπε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι είχαμε εντυπωσιαστεί υπερβολικά από το πως έπαιζε η City. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά δεν ξέραμε πόσο. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε τυχεροί που το παιχνίδι έχει δύο ημίχρονα για να παίξουμε. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να συνέλθουμε από το πρώτο ημίχρονο και να παίξουμε ένα καλό δεύτερο. Ήμασταν έκπληκτοι από την απίστευτη ταχύτητα των επιθέσεων τους. Είχαμε κίνητρο και συγκέντρωση αλλά μας έπιασαν εξαπίνης, δεν περιμέναμε αυτό που θα συνέβαινε. Τότε ο Jürgen Klopp είπε ότι δεν χρειάζεται να φοβόμαστε και απλά πρέπει να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Εάν το κάναμε, θα δημιουργούσαμε ευκαιρίες.»

Για το παιχνίδι με την Roma, ο μέσος δήλωσε: «Είδα την ανατροπή που έκαναν σε βίντεο και μόνος μου και με την ομάδα. Νομίζω ότι είναι μια προειδοποίηση. Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν ότι δεν άλλαξαν το στυλ παιχνιδιού τους. Πίεσαν ψηλά, προσπαθώντας να σκοράρουν γκολ, όταν συγχρόνως ήξεραν ότι εάν δεχθούν ένα, τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα κάνουν το ίδιο με εμάς.»

O Wijnaldum θεωρεί πως η ανατροπή της Roma είναι μια προειδοποίηση.
O Wijnaldum θεωρεί πως η ανατροπή της Roma είναι μια προειδοποίηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com