Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Di Francesco: «Δεν θα αλλάξει κάτι η απουσία του Buvac»

Di Francesco: «Δεν θα αλλάξει κάτι η απουσία του Buvac»

Επιβεβαίωσε τις απουσίες των Perotti και Strootman ο Di Francesco.

Το δεξί χέρι του Jürgen Klopp, Zeljko Buvac, θα απουσιάζει για το υπόλοιπο της σεζόν από τον πάγκο της Liverpool. Αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός της Roma, Eusebio Di Francesco. Βέβαια, έκανε λόγο για το παιχνίδι, αλλά και για τον Mohamed Salah.

Είπε: «Η Liverpool είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που έχει επενδύσει πάρα πολλά. Αντιμετωπίζουμε έναν σημαντικό αντίπαλο με μια τεράστια παράδοση και ιστορία. Δεν πιστεύω ότι η απουσία του βοηθού θα αλλάξει κάτι. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως από το πρώτο παιχνίδι πήραμε ένα μάθημα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι αν και προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι. Αλλά όσο παίζεις, κάποιες φορές μπορεί να χαθείς και να ξεχάσεις αυτά που πρέπει να κάνεις.»

Συνεχίζει: «Δυστυχώς, μετά το 25′, δυσκολευτήκαμε. Τώρα χρειαζόμαστε πληρότητα, για να κλείσουμε τους χώρους. Εάν σκοράρεις, δεν γίνεται να κάτσεις πίσω. Πρέπει να αποδεχτούμε τον κίνδυνο των αντεπιθέσεων, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις περιορίσουμε γιατί πρέπει να σκοράρουμε 3 γκολ. Αλλά αυτό που περιμένω είναι ενθουσιασμός, πάθος και θέληση. Χρειάζεται τεράστια σωματική προσπάθεια, σωστή συμπεριφορά, καλή προσέγγιση παιχνιδιού και προσπάθεια για ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου οι οπαδοί να μας στηρίξουν περισσότερο.»

Για τον «Αιγύπτιο Θεό» δήλωσε: «Έκανε την διαφορά αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Χρειαζόμαστε καλύτερους μηχανισμούς. Δεν γίνεται να έχουμε 3 παίκτες πάνω του, δεν είναι λογικό. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας πρώτα, εάν θέλουμε να πετύχουμε 3 τέρματα. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι υποχρέωση μας να πιστεύουμε. Με τους οπαδούς πίσω μας, θα έχουμε όλοι μαζί την θέληση για να πετύχουμε ένα ακόμη θαύμα.»

O Di Francesco θεωρία ότι δεν θα διαφοροποιηθεί κάτι από την απουσία του Buvac.
O Di Francesco θεωρεί ότι δεν θα διαφοροποιηθεί κάτι με την απουσία του Buvac.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com