Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: «Πρώτα από όλα, να το ευχαριστηθούμε»

Arnold: «Πρώτα από όλα, να το ευχαριστηθούμε»

Εκθείασε την μπροστινή τριάδα ο Arnold.

Ο Trent Alexander-Arnold έκανε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι της Τετάρτης με την Roma εκτός έδρας, για λογαριασμό του Champions League.

Αρχικά, είπε: «Προσωπικά και σαν ομάδα, πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Προφανώς και θα υπάρξει πολύ έντονη ατμόσφαιρα και θα προσπαθήσουν να κάνουν σε εμάς ότι έκαναν οι δικοί μας οπαδοί σε εκείνους. Πρέπει να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι για αυτό. Είναι ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό. Ξέρουμε ότι θα μπουν στο γήπεδο με σκοπό να σκοράρουν.»

Ο 19χρονος αμυντικός συνεχίζει: «Χρειάζεται να βάλουν αρκετά γκολ, όπως έπρεπε να κάνει και η Manchester City. Περάσαμε το τεστ με αυτήν και ελπίζω να περάσουμε και την επόμενη δοκιμασία την Τετάρτη. Αγωνιστικά, υπάρχει ρυθμός στα πλάγια, μπορούμε να παίξουμε και πίσω τους, ειδικά με τους τρεις μπροστά που κάνουν τρεξίματα. Θα προσπαθήσουμε να τους βρούμε.»

Ολοκληρώνει με το εξής: «Θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει, δηλαδή να κερδίσουμε. Η καλύτερη συμβουλή είναι πρωτίστως να το ευχαριστηθούμε. Επιπλέον να παίξουμε με χαμόγελο και να μην τρομάξουμε από την ατμόσφαιρα ή από τον αντίπαλο.»

O Trent Alexander-Arnold θέλει να ευχαριστηθούν οι συμπαίκτες του το παιχνίδι της Τετάρτης.
O Trent Alexander-Arnold θέλει να ευχαριστηθούν οι συμπαίκτες του το παιχνίδι της Τετάρτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com