Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πιστεύω ότι ήταν χέρι»

Klopp: «Πιστεύω ότι ήταν χέρι»

Νίκη απαιτεί την Κυριακή ο Jurgen Klopp

Ο Jürgen Klopp είδε την Liverpool να αδυνατεί να σκοράρει(!), μη μπορώντας να «ξεκλειδώσει την άμυνα της Stoke. Ο ίδιος δεν θέλει να αφήσεις την ομάδα του να απογοητευτεί από ένα κακό μεσημέρι για τους «Reds». Επιπλέον σχολίασε και τη φάση με το χέρι του Erik Pieters.

Δήλωσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Stoke πιστεύει ότι ακόμη και ο ένας βαθμός, μπορεί να την βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία, ειδάλλως θα έπαιζε διαφορετικά. Θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει τα επόμενα δύο ευκαιρία για να έχει ελπίδες. Δεν προηγηθήκαμε με τις δύο ευκαιρίες των Mohamed Salah και Trent Alexander-Arnold και ακυρώθηκε το γκολ του Danny Ings ως offside, έχοντας μια ικανοποιητική κυριαρχία στα παιχνίδι.»

Συνεχίζει ο τεχνικός της ομάδας: «Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε δύο αλλαγές και πήραμε τα πάνω μας. Οι James Milner και Nathaniel Clyne μας βοήθησαν να πατήσουμε περιοχή σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά η Stoke πάλεψε πολύ, ειδικά στην περιοχή της. Θεωρώ ότι ήταν χέρι του Erik Pieters στη σέντρα του Georginio Wijnaldum, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι δεν σκοράραμε. Δεν ήταν η καλύτερη μου μέρα, αλλά έχουν υπάρξει και χειρότερες. Ας το αποδεχτούμε, ας ανασυνταχτούμε και ας πάμε στην Ρώμη.»

Ο Klopp θεωρεί ότι υπήρξε χέρι.
Ο Klopp θεωρεί ότι υπήρξε χέρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com