Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lambert: «Δεν ήταν πέναλτι»

Lambert: «Δεν ήταν πέναλτι»

Ο Paul Lambert, manager της Stoke City, δήλωσε ότι οι φίλοι των Κόκκινων θα πρέπει να σταματήσουν να γκρινιάζουν, καθώς καυχήθηκε για άλλη μία φορά για το αήττητο σερί του στο Anfield.

Η άμυνα των Potters κατάφερε να συγκρατήσει την επίθεση των Κόκκινων και έτσι η Stoke έγινε μόλις η τρίτη ομάδα μετά τις Manchester United και West Bromwich Albion που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στο Anfield.
«Αυτή ήταν η πεντηκοστή φορά που με ρωτάνε για το πέναλτι.» δήλωσε ο Lambert, όταν ρωτήθηκε για τη ολοφάνερο χέρι του Pieters στη μικρή περιοχή της ομάδας του. «Θα με ρωτήσουν το ίδιο και στο Kop End. H μπάλα ταξίδεψε κάπου 30 γιάρδες. Δεν ήταν ποτέ πέναλτι.»

Για το προσωπικό του ρεκόρ στο Anfield δήλωσε: «Δεν έχω χάσει ποτέ εδώ ούτε ως παίκτης ούτε ως manager. Γνωρίζω πως είναι να πηγαίνεις σε μεγάλους αγώνες, και να κάνεις τα παιδιά να πιστεύουν στο αποτέλεσμα, και η ομάδα σήμερα από τον Jack Butland, μέχρι τα παιδιά που μπήκαν ως αναπληρωματικοί ήταν εκπληκτικοί.»

Όταν ρωτήθηκε για το 6ο αήττητο παιχνίδι του στο Anfield, o manager της Stoke, ενθουσιάστηκε! «Δεν είναι και άσχημα έτσι;» δήλωσε. «Έξι είναι υπέροχο και έχω κερδίσει εδώ και ως manager. Είναι από τα γήπεδα που απολαμβάνω να έρχομαι.»

«Δεν δημιούργησαν τόσες πολλές ευκαιρίες οπότε θα πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου αλλά και τους οπαδούς.» συνέχισε.

«Ήρθαμε εδώ και παίξαμε φανταστικά απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League, και σκοράρει για πλάκα, ενώ έχει κι έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, που σημειώνει γκολ για πλάκα.»

«Σταματήσαμε ότι ‘πετούσαν’ εναντίον μας. Θα μπορούσαμε και να κλέψουμε τη νίκη. Είμαστε εκπληκτικοί.»

Τέλος ο Lambert παίνεσε ιδιαίτερα τον Pieters για την απόδοση του απέναντι στον Mo Salah.
«Αυτή ήταν η καλύτερη απόδοση του Pieters υπό τις οδηγίες μου.» δήλωσε.
«Ήταν μια μεγάλη πρόκληση απέναντι στον Salah. Αλλά τα κατάφερε. Ο Salah ξέφυγε μόλις μία φορά και ο Pieters ήταν εκπληκτικός από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.» ολοκλήρωσε.

O Paul Lambert θεωρεί πως δεν υπήρχε κάποιο πέναλτι.
O Paul Lambert θεωρεί πως δεν υπήρχε κάποιο πέναλτι.

 

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com