Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabregas: «H Liverpool δεν θα πουλήσει τον Salah»

Fabregas: «H Liverpool δεν θα πουλήσει τον Salah»

Είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι οι Κόκκινοι- εξαιρούνται οι οπαδοί της Liverpool, δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Mo Salah στο Anfield αυτό το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά ο Cesc Fabregas πιστεύει ότι η Liverpool δεν θα πουλήσει τον Αιγύπτιο αυτό το καλοκαίρι, αφού καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να δώσει τα χρήματα που θα ζητούσαν ομάδα και παίκτης.

«Αυτή τη στιγμή, αν είσαι η Liverpool και μελετήσεις τη σαιζόν που είχε ως τώρα, δεν ξέρω πόσα θα ζητούσες γι’ αυτόν τον παίκτη.» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, Cadena Cope. «Αμφιβάλλω αν υπάρχει ομάδα που θα πλήρωνε ποτέ αυτά που θα ζητούσε η Liverpool.»

«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσουν να τους φύγει εύκολα, τουλάχιστον όχι αυτό το καλοκαίρι. Η Liverpool εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του στο μέγιστο και είναι ταλαντούχος, είναι γρήγορος και σκοράρει.»

«Η Liverpool διαθέτει τους παίκτες που ανοίγουν τις πόρτες ώστε ο Salah να βρει τον χώρο που χρειάζεται. Έχει βρει το σωστό μέρος ,την ιδανική στιγμή για να λάμψει και κάνει μια φοβερή δουλειά.» ολοκλήρωσε.

O Cesc Fabregas πιστεύει ότι η Liverpool δεν θα πουλήσει τον Salah.
O Cesc Fabregas πιστεύει ότι η Liverpool δεν θα πουλήσει τον Salah.

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com