Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Η διαιτησία μας κόστισε 3 βαθμούς»

Henderson: «Η διαιτησία μας κόστισε 3 βαθμούς»

Ο αρχηγός της Liverpool, κατηγόρησε τον διαιτητή του αγώνα Andre Marriner αλλά και τον επόπτη για το ισόπαλο αποτέλεσμα με 0-0 των Κόκκινων εναντίον της Stoke στο Anfield.

Οι Κόκκινοι είχαν μόλις 2 σουτ στο στόχο σε σύνολο 20, σ΄έναν αγώνα τον οποίο θα έπρεπε να είχαν κερδίσει με άνεση.
Ο Jordan Henderson κατηγόρησε τον Marriner για την απόφαση του να μην δώσει το πέναλτι στο ολοφάνερο χέρι του αμυντικού της Stoke, Erik Pieters.
«Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τον αγώνα» δήλωσε στο Sky Sports o Henderson.

«Κυριαρχήσαμε στον αγώνα και θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη άνετα.
Μου φάνηκε ότι ήταν ολοφάνερο πέναλτι και όταν το είδα μετά στην τηλεόραση, φάνηκε ότι έπρεπε να δοθεί, αφού διαφορετικά η μπάλα θα κατέληγε στον Alberto για να τη στείλει απλά στα δίχτυα.»

«Ήταν μια πολύ άδικη απόφαση από τον διαιτητή και τον επόπτη που μας κόστισαν τελικά τους βαθμούς της νίκης.»

Όταν ο αρχηγός της Liverpool ρωτήθηκε για το κατά πόσο δύσκολο είναι να παραμείνεις ανταγωνιστικός σε όλους τους θεσμούς απάντησε :«Είναι μια πρόκληση φυσικά.»

«Η Stoke παλεύει για τη ζωή της, για να παραμείνει στην Premier League, αλλά και εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολα.»

«Μετά τη νίκη επί της Roma, ένιωσα ότι είμαστε σε καλό επίπεδο από πλευράς νοοτροπίας.Νιώθαμε καλά. Ξεκινήσαμε εντάξει, αλλά προ το τέλος του α’ ημιχρόνου χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας.»

«Όταν επιστρέψαμε στο β’ ημίχρονο δώσαμε περισσότερα και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα. Νομίζω ότι είχαμε καλή ένταση στο παιχνίδι. Η συμπεριφορά μας ήταν ξανά πραγματικά καλή- θέλοντας πάντα να κερδίζουμε την μπάλα γρήγορα από αυτούς και να ασκούμε πίεση, απλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε αυτή τη φορά να βρούμε δίχτυα.»

«Ας δεχθούμε πάντως ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και έχουμε μπροστά μας άλλους δύο αγώνες για την πρόκριση του χρόνου στο Champions League.» ολοκλήρωσε.

Η θέση της Liverpool στην τετράδα της Premier League που οδηγεί στο Champions League, θα επιβεβαιωθεί αν κερδίσει έναν από τους δύο εναπομείναντες αγώνες, εναντίον της Chelsea ή της Brighton, εκτός κι αν η Chelsea συγκεντρώσει λιγότερους από 9 βαθμούς στους επόμενους 4 αγώνες της.
Την επόμενη αγωνιστική η Liverpool παίζει την Κυριακή το απόγευμα εναντίον της Chelsea στο Stamford Bridge.

Ο Henderson εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία.
Ο Henderson εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία.

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com